12.12.2016 14:46

'Zenit laat Witsel voor zacht prijsje vertrekken'

Juventus hoeft volgende maand geen ontzettend hoog bedrag te betalen om Axel Witsel over te nemen van Zenit St. Petersburg. De Belgische middenvelder liet onlangs al weten zijn zinnen te hebben gezet op een transfer naar Turijn.

Afgelopen zomer leek Witsel al naar Juventus te verkassen, maar op het allerlaatste moment blokkeerde de Russische topclub de transfer van de Belgische middenvelder naar de Serie A. In januari zal Zenit St. Petersburg volgens La Gazzetta dello Sport toch meewerken aan een transfer.

Witsel heeft namelijk een aflopende verbintenis bij Zenit St. Petersburg en de Belg is niet van plan om zijn contract te verlengen. Het Italiaanse medium weet dat Zenit St. Petersburg in januari genoegen zal nemen met een transfersom van zes miljoen euro. Een zacht prijsje, aangezien Manchester United in de zomer van 2013 bijvoorbeeld 27 miljoen euro betaalde voor Marouane Fellaini, landgenoot van Witsel. 

De Belgische middenvelder staat al sinds de zomer van 2012 onder contract bij Zenit St. Petersburg. Witsel speelde in het verleden ook voor Benfica en Standard Luik.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner