25.03.2017 12:14

Hart ziet een tweede jaar in Italië wel zitten

Als het aan Joe Hart ligt, keert hij komende zomer niet terug naar zijn thuisland. De goalie wordt dit seizoen door Manchester City verhuurd aan Torino en de international van Engeland heeft het naar zijn zin in de Serie A.

Hart speelde tot nu toe 27 competitieduels voor de huidige nummer tien van de Italiaanse competitie. Als basisspeler is een langer verblijf dus geen probleem voor Hart. "Dat zou geen ramp zijn. Het is een sterke competitie en ik speel in het eerste elftal. Ik wil me graag overal gelukkig kunnen voelen, waar ik ook ben", stelt hij tijdens een persmoment met het nationale elftal van Engeland.

Manchester City haalde afgelopen zomer Claudio Bravo naar de Premier League, waardoor Hart overbodig werd. Bravo is echter tweede keuze geworden, waardoor het maar de vraag is of Manchester City goalie Hart in Italië wil laten. "Ik geniet van mijn tijd hier en ik geniet van deze mooie club, de stad, nieuwe mensen ontmoeten en met andere situaties te maken krijgen."

"Dat is hoe ik er nu tegenaan kijk. Ik ga er gewoon het beste van maken." Hart was zes seizoenen eerste keeper bij Manchester City en keepte vorig seizoen zijn driehonderdste wedstrijd in de Premier League.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner