1 : 0 Torinfos in de Ticker Rodrigo 4. / Schot met links  (Sofiane Féghouli)
1 : 1 Torinfos in de Ticker Mario Pašalić 49. / Schot met rechts
2 : 1 Torinfos in de Ticker Dani Parejo 59. / Schot met links  (Pablo Piatti)
3 : 1 Torinfos in de Ticker Sofiane Féghouli 86. / Schot met rechts

90'
90'
In een spannende en vermakelijke tweede helft heeft Valencia een goede slag geslagen. Kort na rust zorgde Mario Pašalić voor de verdiende gelijkmaker. Via Parejo en de late goal van Sofiane Féghouli vergrootte de gastheren echter de marge. Hierdoor wordt de klus lastig voor de Monegasken volgende week in eigen huis.
90'
Gele kaart voor Sofiane Féghouli (Valencia CF)
De doelpuntenmaker protesteert en ontvangt tevens geel.
90'
Gele kaart voor Andrea Raggi (AS Monaco)
De Italiaanse rechtsback van Monaco gooit zijn lichaam in de strijd op een onvriendelijke manier en krijgt geel.
90'
De derde goal van Valencia is enorm belangrijk met het oog op de terugwedstrijd in Monaco. De Monegasken dienen nu namelijk minimaal twee doelpunten te maken in eigen huis.
88'
Gele kaart voor Parejo (Valencia CF)
De aanvoerder van de Spanjaarden begaat een overtreding op Dirar en krijgt de vijfde gele kaart van de wedstrijd.
86'
Doelpunt voor Valencia CF, 3:1 door Sofiane Féghouli
En weer geblunder in de defensie van Monaco. Een corner kan niet goed verwerkt worden waarna Féghouli profiteert van een afvallende bal. De Algerijn brengt de marge naar twee en zet de 3-1 op het scorebord.
85'
Nog vijf minuten tot het einde van de officiële speeltijd. De tweede helft is een stuk vermakelijker dan de eerste. Beide ploegen hebben evenveel kansen maar Valencia maakte een doelpunt meer.
81'
Even een opstootje na opnieuw een overtreding van Nabil Dirar op Gayà. De linksback van Valencia maakt vervolgens toneel na een onschuldig tikje van de Marokkaanse invaller.
78'
Wissel in bij AS Monaco -> Stephan El Shaarawy
78'
Wissel uit bij AS Monaco -> Bernardo Silva
78'
Gele kaart voor Shkodran Mustafi (Valencia CF)
De Duitse verdediger vloert invaller Fares Bahlouli en ontvangt de eerste kaart voor Valencia.
77'
Coach Nuno van Valencia is door zijn wisselmogelijkheden heen met het inbrengen van Piatti, Javi Fuego en Álvaro Negredo. Leonardo Jardim kan nog één speler brengen.
76'
Wissel in bij Valencia CF -> Álvaro Negredo
76'
Wissel uit bij Valencia CF -> Enzo Pérez
76'
Wissel in bij AS Monaco -> Fares Bahlouli
76'
Wissel uit bij AS Monaco -> Mario Pašalić
74'
Dit was de kans op meer! Een klassieke aanval van Valencia belandt via Rodrigo en Sofiane Féghouli bij de vrijstaande Parejo. De aanvoerder en doelpuntenmaker schiet deze keer echter te hoog over het doel.
73'
Nog een ruim kwartier te spelen in Mestalla. Met de 2-1 stand is nog alles mogelijk volgende week in Monaco.
70'
Kopkans voor Monaco! Nabil Dirar heeft een goede acite en dito voorzet in huis. Bij de tweede paal kopt Mario Pašalić in, waarna doelman Ryan uitstekend redt.
69'
Mooie verdedigende actie van Elderson. De linksback kopt de bal, net voordat Feghouli in kan knikken, weg.
68'
Coach Leonardo Jardim van Monaco kan nog beschikken over Stephan El Shaarawy. De Italiaan, overgekomen van AC Milan, zit op de bank aangezien hij nog niet fit is voor de basis.
66'
Wissel in bij Valencia CF -> Javi Fuego
66'
Wissel uit bij Valencia CF -> Paco Alcácer
66'
Gele kaart voor Nabil Dirar (AS Monaco)
Net in het veld en nu al geel. Dirar geeft een beuk aan Pablo Piatti en krijgt terecht de gele prent.
64'
Daar betreedt een tweede man met een verleden bij Club Brugge het veld. Naib Dirar kwam via Westerlo en Brugge terecht in Monaco en speelt daar al weer enkele jaren.
63'
Wissel in bij AS Monaco -> Nabil Dirar
63'
Wissel uit bij AS Monaco -> Ivan Cavaleiro
60'
Zo biedt de tweede helft voorlopig tal van vermaak met twee goede doelpunten. Valencia heeft ondanks een mindere fase de voorsprong weer te pakken in eigen huis.
59'
Doelpunt voor Valencia CF, 2:1 door Parejo
Een bijna identieke goal als de eerste van Valencia. Bij de tweede paal wordt de bal teruggekopt waarna een inkomende speler de bal voor het inschieten heeft. Dit keer is invaller Pablo Piatti de aangever en aanvoerder Parejo de afmaker.
58'
Gele kaart voor Mario Pašalić (AS Monaco)
De jonge doelpuntenmaker vloert Enzo Pérez rondom de middenlijn. De tweede gele kaart voor Monaco is een feit.
58'
De rollen zijn totaal omgedraaid in Mestalla. De thuisploeg heeft even weinig in de pap te brokkelen en Monaco heerst. Valencia moet opletten dat er geen tweede uitdoelpunt volgt.
56'
Wissel in bij Valencia CF -> Pablo Piatti
56'
Wissel uit bij Valencia CF -> Rodrigo de Paul
55'
Zo is het laatste gedeelte van de eerste helft de voorbereiding geweest op het gedeelte na rust. Monaco werd beter en beter en ziet dit uitbetaald worden in de vorm van een doelpunt.
52'
De doelpuntenmaker ligt nu geblesseerd op het veld. Mario Pašalić kreeg het even zwaar te verduren door flinke overtredingen van de Spanjaarden. De middenvelder toont zich een bikkel en kan verder.
50'
Mario Pašalić is een huurling van Chelsea en kwam vorig jaar uit voor het Spaanse Elche. De jonge middenvelder is in het bezit van een Duits en Kroatisch paspoort.
49'
Doelpunt voor AS Monaco, 1:1 door Mario Pašalić
En weer na vier minuten valt er een doelpunt. Anthony Martial verzorgt een prima actie op links waarna Rúben Vezo de bal niet goed kan verwerken. De pas 20-jarige Pašalić profiteert en knalt hard de gelijkmaker tegen de touwen.
46'
De tweede helft is weer begonnen in Mestalla en in gang gezet door Monaco. De Fransen weten wat te doen in de komende 45 minuten om de uitgangspositie wat draaglijker te maken.
46'
45'
Het begin was veelbelovend. Al binnen vier minuten zette Rodrigo zijn Valencia namelijk op voorsprong na onoplettendheid in de Franse verdediging. Valencia was daarna de betere maar zag dit gedurende de eerste helft langzaam wegebben. Monaco kreeg nog de grootste kans via een schot op de paal van Bernardo Silva.
45'
43'
De rust nadert in Mestalla. Valencia kwam vroeg op voorsprong na een goal van Rodrigo. In het laatste gedeelte voor rust werden de tegenstanders uit Monaco sterker en was de beste kans voor Bernardo Silva.
41'
De wil bij AS Monaco is volledig terug en Valencia kan enkel verdedigen op dit moment. De Fransen zijn naarstig op zoek naar de gelijkmaker voor rust. Met het oog op volgende week is een uitdoelpunt natuurlijk zeer van waarde.
39'
Goal afgekeurd van Monaco! De Fransen worden beter en beter. In tweede instantie scoort Anthony Martial na een voorzet van Fabinho. Aangezien de Franse spits buitenspel staat gaat het feestje niet door.
36'
Gesteund door de kans op de paal van Bernardo Silva sterkt het vertrouwen van de Fransen. Ze hebben nog tien minuten om voor de theepauze iets te bewerkstelligen.
33'
Bernardo Silva op de paal! Een sterke uitbraak van Monaco leidt tot een zeer goede kans. Vijf Monegasken stomen richting het doel van Valencia waarna Anthony Martial de bal bij Silva bezorgt. Laatstgenoemde ziet zijn tegendraadse schot aangeraakt worden door doelman Ryan waarna de buitenkant van de paal het eindstation betreft.
30'
Mogelijkheid voor Paco Alcácer! Opnieuw een goede en scherpe voorzet van de linkerkant brengt gevaar in het strafschopgebied van Monaco. Spits Alcácer komt een teenlengte te kort om de bal goed te kunnen raken.
29'
Een kansje voor Valencia via Shkodran Mustafi. De Duitse centrumverdediger komt op bij een corner en schiet de afvallende bal ruim over het Franse doel.
28'
Zakaria Bakkali zit vandaag niet bij de wedstrijdselectie. De van PSV overgekomen vleugelaanvaller lijkt dit jaar een goede tribuneplaats te hebben. Coach Nuno ziet in de jonge Belg namelijk een talent voor de toekomst.
25'
Monaco komt wat beter tot voetballen in deze fase van de wedstrijden. De Franse kruipen uit hun figuurlijke schulp en hebben momenteel een groot gedeelte van het balbezit.
23'
Monaco reikte vorig seizoen in de Champions League tot de kwartfinales. Deze werden bereikt door onder andere met 1-3 te winnen bij Arsenal. In de kwartfinales bleek het Italiaanse Juventus uiteindelijk te sterk voor de Monegasken.
20'
Bij AS Monaco staat ook nog altijd Ricardo Carvalho centraal in de verdediging. De Portugees, inmiddels 37 jaar oud, beschikt over een mooi CV met onder andere clubs als Chelsea, Real Madrid en FC Porto.
17'
De rust is weer toegenomen in Valencia. Het is even een fase zonder noemenswaardige kansen. Desondanks blijft de meeste dreiging uitgaan van de Spanjaarden.
14'
Er komt veel gevaar via de rechterkant van Valencia. Sofiane Féghouli weet zich telkens slim te positioneren waardoor de rechtsbuiten veelal betrokken wordt in het spel. De Algerijn wordt tevens in verband gebracht met een transfer naar Fenerbahce.
11'
Het begin is overduidelijk voor de Spanjaarden. Dit komt voornamelijk door de slordigheid aan Franse kant. Zowel in verdedigend als aanvallend opzicht laat Monaco nog teveel steekjes vallen.
8'
Dit was een aardige kans voor de Monegasken! Andrea Raggi geeft voor vanaf rechts maar het anticiperen van Anthony Martial is niet voldoende. Daardoor kan doelman Mathew Ryan van Valencia de bal gemakkelijk verwerken.
6'
Heerlijk begin van de wedstrijd in Valencia. Het spel golft op en neer met zojuist een kansje voor Monaco. Valencia staat echter na enkele minuten al op voorsprong in eigen huis.
4'
Doelpunt voor Valencia CF, 1:0 door Rodrigo
De gasten dachten aan buitenspel, maar Valencia trok zich daar niets van aan. Sofiane Féghouli kopt bij de tweede paal richting de vrijstaande Rodrigo. Voor de Braziliaanse linksbuiten is het vervolgens een koud kunstje om te scoren.
2'
Gele kaart voor Bernardo Silva (AS Monaco)
Dit is al een hele vroege voor de rechtsbuiten van de Fransen. Silva gaat wat hard door op de benen van Enzo Pérez.
1'
Scheidsrechter Mark Clattenburg heeft Valencia - Monaco in gang gezet. Het uitverkochte Mestalla is het prachtige decor van deze voorronde Champions League-wedstrijd.
1'
Mathew Ryan, oud doelman van Club Brugge, mag vanavond zijn debuut maken voor Valencia in het magische Mestalla. De Australiër mag zich zo direct bewijzen tegenover de gasten uit Monaco. Deze spelen met een zeer jonge voorhoede. Anthony Martial (19), Ivan Cavaleiro (21) en Bernardo Silva (21) vormen het Monegaskse aanvalstrio.

Welkom bij de wedstrijd Valencia CF – AS Monaco in de laatste voorronde voor de Champions League. Het duel tussen de Spanjaarden en Fransen zal woensdagavond beginnen om 20.45 uur. Mijn naam is Koen Larmit en ik zal live verslag doen van de wedstrijd in Valencia. Rond de klok van acht uur worden de opstellingen bekend gemaakt onder het kopje wedstrijddetails.

Valencia CF
De ploeg van coach Nuno staat voor de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen. Aanstaande zaterdag begint de Spaanse competitie met een uitwedstrijd bij Rayo Vallecano. Vorig jaar werd Valencia vierde waardoor ze zich nu mogen plaatsen via een tweedstrijd met AS Monaco. Het prachtig Estadio de Mestalla zal het strijdtoneel vormen voor dit mooie affiche woensdagavond.

Bij de thuisploeg ontbreken doelman Diego Alves en Nicolás Otamendi. Laatstgenoemde schijnt deze transferperiode nog een overstap te maken naar Engeland. De Argentijnse verdediger staat namelijk in serieuze belangstelling van Manchester City. De Engelsen zijn bereid om een flinke transfersom te betalen aan Valencia. Zakaria Bakkali heeft wel een plekje weten te bemachtigen in de selectie. De jonge Belg speelde vorig jaar ook al voorrondewedstrijden in de Champions League met zijn oude club PSV.