22.06.2015 19:17

Update: Inter-aanwinst is nu al populair

De stunt van Internazionale is bijna compleet. Maandagochtend wordt AS Monaco-speler Geoffrey Kondogbia medisch gekeurd. Wanneer er niets fout gaat wordt de gevoelige transfer definitief.

Gevoelig is de transfer, omdat Inter de speler bijna letterlijk voor de neus van aartsrivaal AC Milan wegkaapt. De ploeg van Nigel de Jong had, volgens eigen zeggen, een akkoord met de speler en met AS Monaco. Slechts de medische keuring en een handtekening weerhield Kondogbia ervan om naar AC Milan te verkassen.

Nadat het alle documenten had verstuurd naar zowel de Franse club als naar Kondogbia was hij van gedachte veranderd en zal nu een contract tekenen bij Inter. De Italianen bevestigen dat Kondogbia momenteel medisch gekeurd wordt. Zondag tekende hij zijn contract bij de club. De middenvelder zou Inter ongeveer 35 miljoen euro kosten.

Update: Transfer Kondogbia definitief
De Franse international Geoffrey Kondogbia verruilt AS Monaco voor Internazionale. De 22-jarige middenvelder ondertekent na de medische goedkeuring een contract voor vijf jaar in Milaan. Met de overstap is een bedrag gemoeid van ongeveer 35 miljoen euro. Kondogbia speelde vanaf 2013 voor Monaco.

Zowel Internazionale als AS Monaco bevestigen het nieuws. Ook Kondogbia zelf bevestigt het nieuws op zijn manier. Via een filmpje laat hij zien dat de fans al erg blij met hem zijn (zie tweede tweet).

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner