21.06.2015 18:05

Galliani geeft uitleg over mislukte transfer

Geoffrey Kondogbia leek op weg naar AC Milan te zijn, maar koos op het allerlaatste moment voor de aartsrivaal Internazionale. Algemeen directeur van AC Milan Adriano Galliani legt uit wat er gebeurde.

Kondogbia zou de overstap maken van AS Monaco naar AC Milan. Volgens Galliani was eigenlijk alles al rond. "De deal was al rond. Monaco wilde veertig miljoen euro voor hem hebben. Dat zouden we in twee keer betalen. Tot twee keer toe zouden wij twintig miljoen euro overmaken", aldus de bestuurslid tegen Corriere dello Sera. "We waren ook rond met Kondogbia. Op vrijdagavond hebben we alles gestuurd. Zaterdagochtend gaven speler en vader een akkoord."

Tot zaterdagmorgen leek er niks aan de hand, maar later veranderde alles. "Wij hebben de documenten om 13:30 uur op zaterdagmiddag verstuurd. Daarna zijn ze van gedachte veranderd of de andere club heeft hem meer geld geboden."

Voor AC Milan is het de tweede tegenslag in een korte periode. Eerder leek het Jackson Martinez binnen te hebben. De Colombiaanse spits heeft echter nog geen keuze gemaakt. "Als we de veertig miljoen van Kondogbia in eigen zak houden en de 35 miljoen euro van Jackson er bij optellen dan houden we 75 miljoen euro over om andere spelers te kopen. We zullen zien of dat goed uitpakt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner