25.06.2015 15:52

Lachman verrast met vertrek: "Fantastisch"

Karim El Ahmadi ontsnapt aan Darryl Lachman tijdens Feyenoord-FC Twente in de Eredivisie. (18-01-15)
Karim El Ahmadi ontsnapt aan Darryl Lachman tijdens Feyenoord-FC Twente in de Eredivisie. (18-01-15)

Darryl Lachman verruilt FC Twente voor het Engelse Sheffield Wednesday. De verdediger vertrekt plotseling naar de club uit het Championship.

Een leegloop bij FC Twente werd verwacht nadat de club in financiële nood zat. Een vertrek van Lachman hing echter niet in de lucht. Toch maakt zijn management Soccer Vision op de website bekend dat de verdediger naar Engeland vertrekt.

Voor Lachman ging het ook erg snel. "Ik ben hartstikke blij, maar aan de andere kant dringt het nog maar nauwelijks tot me door. Ik wist al drie weken van de belangstelling van de club, maar het kwam ineens in een stroomversnelling. Gisteren was ik voor het eerst bij de club en nu heb ik al getekend. Ik denk dat ik het me allemaal wat beter ga realiseren als ik straks weer naar huis vlieg", aldus Lachman op de site van Soccer Vision.

"Ik vind het mooi dat er een nieuwe uitdaging op mijn pad is gekomen, en dat nog wel in Engeland. Het ging bij Twente de laatste tijd wat minder, dus wat dat betreft komt het op een goed moment. Sheffield Wednesday speelt in een mooi, groot stadion (Hillsborough, vooral bekend van de ramp in 1989 waarbij 96 Liverpool supporters het leven verloren –red.), en alles in en rond het stadion ademt voetbal."

Bekijk hier alle transfers van FC Twente

Bekijk hier alle transfers uit de Eredivisie

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner