03.07.2015 20:22

Van Duinen: "Het was tijd voor iets anders"

ADO Den Haag-aanvaller Mike van Duinen doet er alles aan om Vitesse-back Kevin Diks van zich af te houden. (24-04-2015)
ADO Den Haag-aanvaller Mike van Duinen doet er alles aan om Vitesse-back Kevin Diks van zich af te houden. (24-04-2015)

Mike van Duinen gaat met veel pijn in zijn hart weg bij ADO Den Haag. De spits vertrekt na vier seizoenen in de hofstad naar Fortuna Düsseldorf, een club uit de tweede Bundesliga. Van Duinen is blij en verdrietig tegelijk.

"Met veel pijn in mijn hart ga ik ADO Den Haag verlaten. Het is de club uit mijn stad en ADO Den Haag zal ook altijd mijn club blijven", aldus de aanvaller tegenover het digitale thuis van de club. "Ik heb hier geweldige jaren gehad en ben zeer dankbaar dat ik me bij deze club enorm heb mogen ontwikkelen." 

Volgens Van Duinen was het de hoogste tijd om eens ergens anders geluk te beproeven. "De tijd was gekomen om ergens anders te gaan kijken en eens een andere ervaring op te doen", gaat hij verder. "Uiteraard zal ik nog vaak naar het Kyocera Stadion afreizen om naar de wedstrijden te komen kijken als supporter van deze prachtige club." Van Duinen was drie seizoenen terug het productiefst: toen scoorde hij elf keer. Vorig seizoen vijf keer en twee seizoenen geleden acht keer.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner