07.03.2016 15:50

'Van La Parra vertrekt naar Huddersfield Town'

Rajiv van La Parra bedankt het meegereisde publiek na afloop van het competitieduel Huddersfield Town - Wolverhampton Wanderers. (20-02-2016)
Rajiv van La Parra bedankt het meegereisde publiek na afloop van het competitieduel Huddersfield Town - Wolverhampton Wanderers. (20-02-2016)

Rajiv van La Parra verlaat Wolverhampton Wanderers en tekent een contract bij Huddersfield Town. Van La Parra zal in eerste instantie op huurbasis vertrekken naar de nummer achttien van de Engelse Championship.

Volgens Sky Sports zal Van La Parra in de zomer definitief overstappen naar Huddersfield Town. De 24-jarige vleugelaanvaller is bezig aan een opmerkelijk seizoen. De oud-speler van onder meer sc Heerenveen begon het seizoen bij Wolverhampton Wanderers, maar kwam daar amper aan spelen toe. Van La Parra speelde vanaf eind november tot en met begin januari op huurbasis voor Brighton & Hove Albion en liet daar een sterke indruk achter.

Na zijn terugkeer bij Wolverhampton Wanderers kreeg hij daar weer een kans om te spelen, maar nu zal Van La Parra toch weer vertrekken. Bij Huddersfield Town komt Van La Parra een oude bekende tegen. Eerder dit seizoen speelde de vleugelaanvaller bij Brighton & Hove Albion samen met Elvis Manu. De oud-speler van Feyenoord speelt inmiddels op huurbasis voor Huddersfield Town.

Huddersfield Town zal aan het einde van het seizoen bijna één miljoen euro overmaken aan Wolverhampton Wanderers om de transfer definitief te maken. Naar verluidt zal Van La Parra binnen 24 uur een medische keuring ondergaan bij Huddersfield Town.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner