21.09.2016 16:36

Routinier Brown tekent bij Blackburn Rovers

Wes Brown laat zich zien op het veld voorafgaand aan het League Cup-duel Leeds United - Blackburn Rovers (20-09-2016).
Wes Brown laat zich zien op het veld voorafgaand aan het League Cup-duel Leeds United - Blackburn Rovers (20-09-2016).

De 36-jarige Wes Brown heeft een contract getekend bij Blackburn Rovers. De oud-speler van onder meer Manchester United heeft zich tot het einde van het seizoen verbonden aan de huidige nummer 23 uit de Engelse Championship (tweede niveau).

Blackburn Rovers heeft zich kunnen versterken met Brown omdat de verdediger transfervrij was. De mandekker stond afgelopen seizoen onder contract bij Sunderland, maar kreeg bij The Black Cats geen nieuw contract. Brown doorliep de jeugdopleiding van Manchester United en speelde dertien seizoenen voor The Red Devils. In de zomer van 2011 vertrok de verdediger naar Sunderland.

Brown was de afgelopen periode op proef bij Blackburn Rovers en mocht namens Blackburn Rovers U23 ook twee competitiewedstrijden spelen. Met Brown in de gelederen wist de beloftenploeg van Blackburn Rovers twee keer 'de nul' te houden, want tegen Middlesbrough FC U23 werd het 0-0 en van Stoke City FC U23 werd er met 1-0 gewonnen. Tegen Middlesbrough deed Brown een uur mee, terwijl de verdediger tegen Stoke City negentig minuten mocht blijven staan.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner