Engeland
1:0
1 : 0 Torinfos in de Ticker Ofir Kriaf 80. / Schot met links  (Omri Altman)

90'
Israël wint met 1-0 van Engeland en sluit het toernooi op die manier goed af. Middenvelder Ofir Kriaf werd matchwinner door tien minuten voor tijd doelman Steele met een schot te verschalken.
90'
90'
Trainer Luzon houdt het niet meer langs de zijlijn. Coach wil per se winnen en kan de spanning bijna niet meer aan. Nog twee minuten te spelen.
90'
Reguliere speeltijd zit erop. Vierde minuten extra speeltijd.
87'
Wissel in bij Israël -> Ahad Azam
87'
Wissel uit bij Israël -> Sintayehu Sallalich
85'
Engeland lijkt ineens wakker door de tegengoal en zoekt plots de aanval. Israël houdt eenvoudig stand, waardoor een gelijkmaker niet in de lucht hangt.
80'
Doelpunt voor Israël, 1:0 door Ofir Kriaf
Kriaf zet Israël op voorsprong! Na een goed lopende aanval mag hij met links uithalen en de middenvelder verschalkt doelman Steele met een schot in de verre hoek.
79'
Marvin Sordell, zojuist binnen de lijnen gekomen, probeert het met een schot uit de tweede lijn. Invaller heeft het vizier niet op scherp staan: over.
78'
Wissel in bij Engeland -> Marvin Sordell
78'
Wissel uit bij Engeland -> Nathaniel Chalobah
78'
Engeland al een tijdje in balbezit en daar zijn de meeste supporters op de tribunes niet blij mee. Fluitconcert tot gevolg.
74'
Shelvey neemt voor de vierde keer deze wedstrijd het doel van Israël onder vuur, maar gevaarlijk wordt het wederom niet. Middenvelder heeft weinig geluk met zijn schoten.
71'
Wissel in bij Engeland -> Nathan Redmond
71'
Wissel uit bij Engeland -> Joshua McEachran
69'
Doelman Steele schat een dieptepass prima in en werkt de bal buiten het strafschopgebied weg. Israel Zaguri vangt de bal op en ziet een leeg doel. Zijn inzet van grote afstand is net te kort, waardoor Steele nogmaals redding kan brengen.
65'
Guy Luzon, de coach van Israël, pept zijn spelers langs de lijn op. Coach ruikt de overwinning.
63'
Wissel in bij Israël -> Orr Barouch
63'
Wissel uit bij Israël -> Alon Turgeman
61'
Een strak schot Yom-Tov Ofer rolt maar net langs de verkeerde kant van de paal. Israël komt beter in de wedstrijd.
58'
Shelvey heeft de medespelers voor het uitkiezen, maar gaat voor eigen succes. Stiftje van de middenvelder is doorzien door Boris Kleiman.
56'
Oef! Een geweldige knal vanaf dertig meter van Nir Biton spat boven een kansloze doelman Steele uiteen op de lat. Geweldige poging van de middenvelder.
55'
Wissel in bij Israël -> Omri Altman
55'
Wissel uit bij Israël -> Munas Dabbur
54'
Israël ontsnapt aan een penalty tegen. Omri Ben Harush raakt de bal in het eigen strafschopgebied met de hand na een schot van invaller Henderson. Scheidsrechter weigert te fluiten.
52'
Pech voor Joshua McEachran! De aanvaller probeert het vanaf een meter of twintig met een geplaatste bal, maar zijn inzet gaat net naast.
50'
Israël lijkt het geloof in de volgende ronde definitief verloren. Ploeg speelt zonder idee.
47'
De andere wedstrijd in poule A, Italië-Noorwegen, staat ook nog 0-0. Bij dat resultaat is Israël uitgeschakeld, ook als het zelf met ruime cijfers wint.
46'
Wissel in bij Engeland -> Jordan Henderson
46'
Wissel uit bij Engeland -> Tom Ince
46'
45'
De spelers van beide elftallen betreden weer het speelveld.
45'
Israël begon prima aan de wedstrijd en ging direct op jacht naar een snelle voorsprong. Engeland hield echter vrij simpel stand en kwam langzaam beter in de wedstrijd. Dat leverde via de behendige Zaha een aantal dreigende situaties op, maar onder meer Ince miste meerdere kansen.
45'
45'
Rust in het Teddy Stadium in Jeruzalem. Gescoord is er nog niet: 0-0.
45'
Rose kan na een blessurebehandeling gewoon door.
45'
Linksachter Danny Rose zit geblesseerd op het veld. Verdediger lijkt aan te geven last van de knie te hebben en heeft verzorging nodig.
43'
Bij Engeland zoeken ze telkens naar Zaha, de beste man op het veld. Ondanks dat de aanvaller al een aantal maal gevaarlijk is geweest, heeft hij zelf nog geen grote kans gehad.
39'
Engeland de laatste paar minuten oppermachtig. Balletje gaat van voet tot voet, waarbij Israël niet anders kan dan achteruit lopen. Grote kansen levert het alleen niet op.
35'
Ondanks dat er nog niet is gescoord, is de sfeer in Teddy Stadium in Jeruzalem uitstekend. Supporters laten zich horen.
32'
Zaha wederom met een fraaie actie. Aanvaller zet met een prima steekpass Ince alleen voor Kleyman, die redding brengt op de inzet van de speler van Blackpool. Ook de rebound levert geen goal op.
31'
Na een schitterende actie van Zaha, die twee man passeert, komt de bal met wat geluk voor de voeten van Rose. De linksback van Engeland heeft het vizier niet op scherp staan en jaagt de bal voorlangs.
30'
Stuart Pearce, coach van de Engelsen, meldt zich aan de zijlijn van het veld. In woord en gebaar maakt hij zijn spelers duidelijk niet tevreden te zijn over het vertoonde spel.
27'
Ofir Kriaf laat een vrije trap vanaf de linkerkant gevaarlijk indraaien. Doelman Steele voorkomt een kopkans voor Dabbur, door het speeltuig weg te boksen.
25'
Munas Dabbur denkt een vloeiende aanval van Israël te kunnen besluiten met een doelpoging, maar rekent niet op Nathaniel Clyne, die de bal tot corner werkt. Hoekschop niet gevaarlijk.
23'
Rommelige fase van de wedstrijd. Beide ploegen blinken vooral uit in het geven van slechte passes, waardoor er van goed voetbal geen sprake is.
20'
Sintayehu Sallalich met een schot vanuit een moeilijke hoek. Doelman Steele let goed op en brengt in de korte hoek redding. Bijbehorende corner levert geen gevaar op.
17'
Ofir Kriaf heeft iets moois in gedachten en neemt het doel van Engeland van grote afstand onder vuur. Het schot van de aanvaller gaat echter hoog over.
15'
Engeland komt beter in de wedstrijd en voert de druk op het doel van keeper Kleyman op. Israël wankelt, maar houdt voorlopig nog stand.
12'
Eindelijk gebeurt er iets! Engeland komt er via Shelvey over de rechterflank gevaarlijk uit. De voorzet van de middenvelder van Liverpool is prima, maar ploeggenoot Tom Ince mist het speeltuig. Eerste gevaar van de wedstrijd.
10'
Israël mist de creativiteit om het Engeland echt lastig te maken. Thuisland heeft veel balbezit, maar heeft nog geen kans gekregen.
8'
Ondanks dat jong Israël een thuiswedstrijd speelt, zit het stadion lang niet vol. Veel lege plaatsen.
5'
Vijf minuten gespeeld, maar kansen zijn er nog niet geweest. Dat er voor Engeland niets meer op het spel staat is goed te zien. Three Lions laten Israël aan de bal en wachten rustig af.
2'
Het thuisland is goed aan het duel begonnen. Direct wordt de aanval gezocht, maar kansen heeft dit nog niet opgeleverd.
1'
1'
Israël heeft afgetrapt, de wedstrijd tussen Israël en Engeland is begonnen!
De volksliederen hebben geklonken en de handen zijn geschud, de wedstrijd kan beginnen!
Bondscoach Stuart Pearce van Engeland heeft gekozen om het roer om te gooien. Na twee nederlagen tegen Italië en Noorwegen kiest de voormalig international voor veel nieuwe namen. Daardoor zit onder meer aanvoerder Henderson op de reservebank.
De spelers van beide elftallen staan in de tunnel en wachten op het teken om het speelveld te betreden.
Goedenavond en welkom bij het duel tussen Israël en Engeland op het jeugd-EK. Mijn naam is Joep van Run en ik zal jullie vanavond op de hoogte houden van deze wedstrijd in poule A. Onder de knop 'opstelling' zijn de opstellingen van beide elftallen te vinden.