16.06.2015 20:23

Update: Eerste versterking voor Koeman

Het lijkt er op dat voormalig Feyenoorder Graziano Pellè concurrentie krijgt voor de spitspositie bij Southampton FC . De club van trainer Ronald Koeman is volgens diverse Britse media bereid 5 miljoen pond (6,9 miljoen euro) te betalen voor de 22-jarige Spaanse aanvaller Juanmi van Málaga CF.

Juanmi kan als alternatief dienen voor de Italiaanse spits die zijn eerste seizoen bij Southampton sterk begon maar daarna langzaam minder trefzeker werd. De jonge Spanjaard kan echter ook achter de spits of op vleugels spelen.

De kleine Juanmi kon afgelopen seizoen bij Málaga op een basisplaats rekenen en scoorde acht keer in de competitie. In de oefenwedstrijd van Spanje tegen Nederland in maart maakte hij zijn debuut als international. Hij stond in de belangstelling van meer Engelse en Spaanse clubs.

Update: 16-06-2015 20:22 Eerste versterking voor Koeman

Ronald Koeman heeft zijn eerste gewenste versterking binnen. De pas 22-jarige Juanmi maakt de overstap van Malága CF naar Southampton FC. De jonge aanvaller tekent voor vier seizoenen bij het team van de gebroeders Koeman.

In 34 wedstrijden wist Juanmi afgelopen seizoen acht treffers te maken, waarna de interesse bij de oefenmeester gewekt was. De aanvaller kan op meerdere posities voorin uit de voeten.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner