22.06.2015 21:17

Koeman huurt voormalig WK-held van Oranje

Maarten Stekelenburg speelt het komende seizoen voor Southampton FC. De ploeg van Ronald Koeman huurt de speler het komende seizoen.

De oud-Ajacied kent een ongelukkig avontuur bij zijn buitenlandse clubs. Sinds zijn vertrek bij AFC Ajax in 2011 wist hij nergens een basisplaats te bemachtigen. Bij AS Roma lukte dat niet, waardoor hij het probeerde bij Fulham FC. Bij die ploeg wist hij ook niet te overtuigen, waardoor hij werd verhuurd aan AS Monaco. Bij de Franse grootmacht zat hij echter veelvuldig op de bank.

Bij Southampton hoopt de doelman zijn carriére nieuw leven in te blazen. "Ik ben erg blij dat ik bij deze club zit. Het is een grote club en ik krijg hier de mogelijkheid om te spelen", zegt Stekelenburg op de website van Southampton. Eerste doelman Fraser Forster is namelijk zwaar geblesseerd, waardoor Stekelenburg in eerste instantie eerste doelman zal zijn. "Ik heb het vorige seizoen niet gespeeld, daarom ben ik erg dankbaar voor deze kans. De laatste twee seizoenen waren niet de beste uit mijn loopbaan. Maar het beste moet nog komen."

 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner