24.06.2015 09:02

Liverpool troeft Van Gaal af met middenvelder

Liverpool gaat zich versterken met de Braziliaanse middenvelder Roberto Firmino. De club uit Engeland heeft zowel met werkgever TSG Hoffenheim als met de aanvallende middenvelder een overeenkomst bereikt. 

De Premier League-club heeft de aanstaande transfer wereldkundig gemaakt via de eigen officiële kanalen. Op Anfield Road ligt voor de middenvelder een meerjarig contract klaar. Volgens diverse Engelse media betaalt Liverpool maar liefst veertig miljoen euro voor de Braziliaan. 

Op dit moment is de speler met Brazilië actie fop de Copa América. Na dat toernooi zal Firmino naar Engeland vliegen om alles rond te maken. Liverpool was niet de enige club die achter de verdiensten van Firmino aan zat. Manchester United werd eveneens veelvuldig gelinkt aan de aanvaller van Hoffenheim. 

Bekijk hier het volledige transferoverzicht van Liverpool.

 


 

 

Deze @roberto_fitmino speelt de komende seizoenen bij Liverpool! Hij komt over van het Duitse Hoffenheim voor ongeveer 41 miljoen euro en heeft getekend tot medio 2019. Liverpool troeft daarmee onder andere Manchester United af. #firmino #liverpool #football #soccer #skills #tekkers #tag #fun #premierleague #voetbal #voetbalnieuws #transfernieuws #transfer

Een video die is geplaatst door Voetbal.com (@voetbal.comnl) op 23 Jun 2015 om 11:58 PDT

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner