13.07.2015 15:03

Van Gaal verzekert zich ook van Schneiderlin

Juan Mata probeert aan Morgan Schneiderlin te ontkomen tijdens Manchester United - Southampton. (11-01-15)
Juan Mata probeert aan Morgan Schneiderlin te ontkomen tijdens Manchester United - Southampton. (11-01-15)

Louis van Gaal heeft zich in enkele minuten tijd van twee middenvelders verzekerd. Na de komst van Bastian Schweinsteiger, kondigt Manchester United eveneens het vastleggen van Morgan Schneiderlin aan. De defensieve middenvelder wordt overgenomen van het Southampton van Ronald Koeman.

Schneiderlin ondertekende maandag op Old Trafford een verbintenis voor vier seizoenen, met optie voor nog een jaar. "Ik ben blij nu speler van Manchester United te zijn. Toen ik hoorde dat United geïnteresseerd was, was het voor mij geen lastige beslissing om te nemen. Ik heb genoten van de afgelopen zeven jaar bij Southampton en die club zal altijd in mijn hart blijven zitten. Maar ik kon de kans niet laten lopen deel te worden van deze selectie."

"Schneiderlin is een zeer getalenteerde speler met geweldige energie en toewijding", zo reageert Van Gaal enthousiast op de website van Manchester United. "Met zijn kwaliteiten maakt hij de selectie een stuk completer. Daarnaast ben ik verheugd met het feit dat hij is vastgelegd voordat we op trainingskamp gaan naar de Verenigde Staten."

Bekijk hier het volledige transferoverzicht van Manchester United.

 

 


 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner