05.08.2015 19:10

Fer ziet transfer afketsen vanwege blessure

Leroy Fer voetbalt het komende seizoen niet voor Sunderland in de Premier League. De middenvelder van Queens Park Rangers stond klaar voor een overstap, maar de Nederlander kwam niet door de medische keuring heen.

Dit meldt Wasserman, het bedrijf dat de belangen van Fer behartigt. Sunderland wil direct gebruik kunnen maken van hun aankoop, maar de oud-speler van onder andere Feyenoord en FC Twente kampt nog met een blessure, waardoor het nog een aantal weken duurt voordat hij wedstrijdfit is. Om deze reden heeft Sunderland de transfer afblazen en zoekt het verder naar een nieuwe middenvelder.

Fer sluit weer aan bij de selectie van Queens Park Rangers. De Nederlandse international heeft nog een contract tot medio 2017 bij de gedegradeerde club. Het lijkt echter een kwestie van tijd voordat een club wel toehapt en de middenvelder een nieuw contract gunt. Hij kwam in Nederland tot 150 wedstrijden voor Feyenoord en FC Twente, terwijl hij ook al een kleine zestig wedstrijden speelde in de Premier League.

Ook PSV schijnt interesse te hebben in Fer, maar de Eredivisionist lijkt de controleur niet te kunnen betalen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner