10.02.2016 16:52

'Newcastle denkt aan transfervrije Carrick'

Newcastle United hoopt zich voor volgend seizoen te versterken met Michael Carrick. De 34-jarige middenvelder heeft een aflopend contract bij Manchester United.

Volgens The Times staat Carrick bovenaan het verlanglijstje van Newcastle United. De transfervrije middenvelder is bezig aan zijn tiende (!) seizoen in dienst van The Red Devils, maar lijkt na het seizoen te vertrekken bij Manchester United. Carrick, die zijn carrière begon bij West Ham United, hoeft niet te vrezen voor het einde van zijn carrière, want volgens het Britse medium ziet Newcastle United nog toekomst in de routinier.

The Magpies, die momenteel vechten tegen degradatie, waren onlangs ook al actief op de transfermarkt. De club van de Nederlanders Tim Krul, Daryl Janmaat, Vurnon Anita, Siem de Jong en Georginio Wijnaldum trok vier nieuwe spelers aan. Henri Saivet (Girondins de Bordeaux), Jonjo Shelvey (Swansea City), Seydou Doumbia (AS Roma) en Andros Townsend (Tottenham Hotspur) vertrokken naar het Noorden van Engeland.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner