20.02.2016 11:45

'Liverpool wil verlost worden van Balotelli'

Als het aan Liverpool ligt, dan wordt Mario Balotelli deze transferperiode nog definitief overgenomen door een club. De Engelse formatie leent Balotelli momenteel uit aan AC Milan, maar hoopt volgens Engelse media op een goed bod vanuit China.

Balotelli staat sinds 2014 onder contract bij Liverpool, maar in zijn eerste seizoen voor de club scoorde hij slechts vier keer in 28 wedstrijden. De Engelsen besloten om Balotelli te verhuren aan zijn oud-werkgever AC Milan, maar ook in Italië komt de aanvaller, mede door blessureleed, nauwelijks aan de bak. 

Volgens The Guardian heeft Liverpool aan de zaakwaarnemer van Balotelli laten weten dat hij contact mag zoeken met clubs in China. De Italiaanse spits beschikt nog over een contract tot medio 2018 in de Premier League, maar Liverpool hoeft het enfant terrible niet terug na zijn verhuurperiode in Italië. 

Chinese clubs strooien in de huidige transferperiode met geld en omdat de transfermarkt in Azië nog open is, behoort een transfer tot de mogelijkheden. Liverpool moet dan wel gokken op de medewerking van AC Milan, aangezien de ploeg Balotelli tot aan het einde van het huidige seizoen huurt.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner