03.06.2016 13:44

Leicester bevestigt komst van doelman Zieler

Leicester City heeft de eerste aankoop binnen. Ron-Robert Zieler komt over van Hannover96. Zieler degradeerde met Hannover, maar gaat volgend seizoen met zijn nieuwe club de Champions League in.

Via de officiële kanalen maakt Leicester de komst van de 26-jarige doelman bekend. Zieler stond sinds 2010 onder contract in Duitsland. Daarvoor doorliep de Duitser de jeugdopleiding van Manchester United. Zieler wordt nu herenigd met Danny Simpson, Danny Drinkwater, Ritchie De Laet en Matty James, die ook hun opleiding in Manchester volgden.

De kersverse aankoop van Leicester tekent een contract tot 2020. Met het aantrekken van de doelman speelt Leicester al in op een mogelijk vertrek van Kasper Schmeichel. Schmeichel maakte indruk onder de lat bij de Engelse kampioen, waardoor Leicester vreest haar Deense doelman kwijt te raken.

Zieler kijkt ontzettend uit naar het nieuwe seizoen. "Het is natuurlijk geweldig om mee te spelen in de Champions League. Zowel voor mij, het team en de supporters is het fantastisch om in dat toernooi te spelen. Hopelijk kom ik ook veel aan spelen toe in de mooiste nationale competitie van de wereld: de Premier League."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner