04.07.2016 13:44

'Spaanse club toont belangstelling voor Dost'

Bas Dost heeft de 1-0 gescoord voor VfL Wolfsburg tegen PSV. PSV-spelers Andrés Guardado en Simon Poulsen balen. (21-10-2015)
Bas Dost heeft de 1-0 gescoord voor VfL Wolfsburg tegen PSV. PSV-spelers Andrés Guardado en Simon Poulsen balen. (21-10-2015)

Bas Dost gaat zijn carrière mogelijk vervolgen in de Primera División. De boomlange aanvaller van VfL Wolfsburg staat namelijk in de belangstelling van Real Betis.

Volgens Diario de Sevilla heeft de clubleiding van Real Betis al een eerste gesprek met het management van Dost achter de rug. De spits van VfL Wolfsburg heeft in Duitsland nog een contract voor één seizoen, maar zou een vertrek bij VfL Wolfsburg overwegen. Real Betis is niet de enige club met belangstelling, want ook Southampton, Sunderland, Hamburger SV en Feyenoord hebben geïnformeerd naar Dost, weet het Spaanse medium. 

Dost heeft er inmiddels vier seizoenen bij VfL Wolfsburg opzitten. Het afgelopen seizoen was de Nederlander veelal geblesseerd, maar kwam hij toch tot acht treffers in de Bundesliga. Tijdens het seizoen 2014/2015 kreeg Dost na de winterstop het vertrouwen en scoorde hij zeventien keer in de Bundesliga. De eerste twee seizoenen van Dost in de Bundesliga waren geen groot succes.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner