06.07.2016 16:37

Man United bevestigt komst Mkhitaryan

De transfer van Henrikh Mkhitaryan is afgerond. De aanvallende middenvelder komt over van Borussia Dortmund en tekent een contract voor vier seizoenen bij Manchester United.

"Ik ben ontzettend trots dat ik voor Manchester United mag komen spelen", aldus Mkhitaryan op de clubsite van The Red Devils. "Het is voor mij een droom die uitkomt. Ik ben blij dat ik voor een club mag spelen met zo'n mooie historie en ik hoop dat ik nog heel lang deel van deze club mag uitmaken. Ik wil José Mourinho en de club bedanken voor het vertrouwen dat ik heb gekregen."

Mourinho is blij met zijn nieuwe aanwinst. "Henrikh is een zeer getalenteerde voetballer. Hij heeft de afgelopen jaren laten zien een uitstekende voetballer te zijn bij Borussia Dortmund en de nationale ploeg van Armenië. Hij is een geweldige team player, hij beschikt over inzicht en hij heeft een neusje voor het doel. Ik ben blij dat hij voor Manchester United heeft gekozen. Ik denk dat hij snel een grote impact zal hebben op deze club en ik denk dat hij goed zal passen in de Premier League. Ik kijk er naar uit om met hem samen te werken", aldus Mourinho.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner