10.07.2016 10:26

'Watford wil Janmaat op hoog niveau houden'

Daryl Janmaat hoeft niet te vrezen voor een seizoen op het tweede niveau van Engeland. De Nederlandse rechtsback degradeerde afgelopen seizoen met Newcastle United naar de Championship, maar Watford wil Janmaat een aanbieding doen.

Diverse media in Engeland maken melding van de aankomende transfer. Janmaat speelde sinds zijn transfer van Feyenoord naar Engeland in 2014 bijna zeventig wedstrijden in de Premier League en lijkt te ervaren om een seizoen in de Championship mee te maken. Watford wil profiteren van het feit dat Newcastle United flink moet verkopen na de degradatie. 

Daarnaast heeft Janmaat een directe concurrent erbij gekregen, aangezien Newcastle United deze maand de Spaanse rechtsback Jesús Gámez overnam van Atlético Madrid. Watford, dat twee seizoenen promoveerde vanuit de Championship, kende een goede rentree in de Premier League. De ploeg eindigde keurig in de middenmoot. Bij Watford staan Gomes en Nordin Amrabat (ex-PSV) onder contract, net als kersvers international Steven Berghuis (ex-AZ).

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner