11.07.2016 15:13

West Ham United huurt Turks international

Gökhan Töre speelt aankomend seizoen voor West Ham United. De aanvallende middenvelder, die ook op de vleugel uit de voeten kan, wordt voor één seizoen gehuurd van het Turkse Beşiktaş.

West Ham United heeft tevens een optie tot koop opgenomen in de deal met Beşiktaş. "Ik ben heel erg blij dat ik speler van West Ham ben", aldus Töre op de clubsite van The Hammers. "Ik heb het afgelopen seizoen veel wedstrijden van West Ham gezien en het viel me op hoe gepassioneerd de fans zijn. Ik kijk er naar uit om voor mijn nieuwe fans te spelen."

Töre werkte bij Beşiktaş al samen met West Ham United-trainer Slaven Bilić. De international van Turkije is blij dat hij weer voor de Kroatische coach mag spelen. "Slaven heeft een grote rol gespeeld in mijn komst naar West Ham. Hij is een geweldige trainer", vervolgt Töre. "Hij kent mij ontzettend goed. Ik had geen 'nee' tegen hem kunnen zeggen. Hij is als een vader voor al zijn spelers. Het voelt alsof je familie bent. Hij is de beste trainer die ik ooit heb gehad."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner