16.07.2016 09:06

'Ook Mahrez dreigt te vertrekken bij Leicester'

Riyad Mahrez viert de 0-1 tijdens het competitieduel Watford - Leicester City. (05-03-2016)
Riyad Mahrez viert de 0-1 tijdens het competitieduel Watford - Leicester City. (05-03-2016)

Riyad Mahrez lijkt Leicester City te willen gaan verlaten. De middenvelder van de regerend kampioen van Engeland zou graag de overstap willen maken naar een topclub en heeft een contractvoorstel van zijn club geweigerd.

Volgens diverse Engelse media heeft Mahrez een eerste aanbieding van The Foxes aan de kant geschoven. Momenteel verdient Mahrez 40.000 euro per week en zijn club wil dat bedrag verhogen naar 95.000 euro per week. Mahrez heeft dat voorstel niet geaccepteerd en zijn zaakwaarnemer gezegd een andere club te zoeken.

Het is niet bekend welke club concreet zou zijn voor de Algerijn. Eerder werden clubs als Manchester United en FC Barcelona genoemd. Ook Arsenal wordt vaak genoemd als mogelijke nieuwe club voor Mahrez. De laatste tijd is het echter vrij stil rond de 25-jarige speler.

Mahrez speelde afgelopen seizoen 37 wedstrijden namens Leicester City. Daarin scoorde hij zeventien doelpunten. Zijn contract in het King Power Stadium loopt nog tot de zomer van 2019. Eerder verlengde spits Jamie Vardy zijn contract al bij Leicester. N’Golo Kanté lijkt zich net als Mahrez te richten op een vertrek.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner