17.07.2016 12:27

'Chelsea wil weer zakendoen met Leicester'

Chelsea FC gaat dit seizoen voor het kampioenschap van Engeland en daarvoor heeft het topspelers nodig. Eerder dit weekend werd N'Golo Kanté al overgenomen van Leicester City en ook Riyad Mahrez moet de stap naar Londen gaan maken.

Daily Express meldt dat Chelsea FC de middenvelder van The Foxes graag naar Stamford Bridge wil lokken. Mahrez zou niet onwelwillend tegenover een vertrek bij de regerend landskampioen staan. Hij zou een nieuw contractaanbod hebben geweigerd en zijn zaakwaarnemer kreeg de opdracht een nieuwe werkgever voor hem te zoeken.

De Algerijn wordt ook genoemd als mogelijke versterking bij Arsenal FC en FC Barcelona. Of Leicester mee wil werken aan een vertrek is zeer de vraag. Mahrez is een van de sterkhouders van het elftal van manager Claudio Ranieri en werd afgelopen seizoen uitgeroepen tot beste speler van de Premier League.

Daarnaast vertrok met N'Golo Kanté al een bepalende speler uit Leicester. Jamie Vardy verlengde eerder al wel zijn contract. De verbintenis van Mahrez loopt nog tot de zomer van 2019. Hij speelt sinds begin 2014 in het King Power Stadium.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner