25.08.2016 11:29

Balotelli in onderhandeling met Zwitserse club

Mario Balotelli vervolgt zijn carrière mogelijk in de Zwitserse Super League. De Italiaanse aanvaller, die op dit moment onder contract staat bij Liverpool, is in onderhandeling met FC Sion.

"Ik kan bevestigen dat we in gesprek zijn met Balotelli", aldus Christian Constantin, voorzitter van FC Sion, tegenover ticinonews.ch. "De onderhandelingen zijn gestart, maar ik weet niet of we Balotelli kunnen overtuigen van een transfer naar onze club." Balotelli heeft bij Liverpool nog een contract tot de zomer van 2018, maar de Italiaan komt niet voor in de plannen van Liverpool-trainer Jürgen Klopp.

Liverpool nam Balotelli in de zomer van 2014 over van AC Milan, maar wist in zijn eerste seizoen in dienst van The Reds geen sterke indruk achter te laten. Balotelli scoorde één doelpunt in zestien competitiewedstrijden namens Liverpool, waardoor Liverpool besloot om Balotelli het afgelopen seizoen te verhuren aan AC Milan. Ook in Milaan wist Balotelli niet te overtuigen. De Italiaanse spits scoorde eenmaal in twintig competitiewedstrijden voor AC Milan.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner