30.08.2016 21:44

Arsenal kondigt op ludieke wijze Mustafi aan

Arsène Wenger verklapte al dat Shkodran Mustafi de overstap van Valencia naar Arsenal zou maken, maar een officiële bevestiging ontbrak nog. Die is er dinsdagavond eindelijk gekomen. En de wijze waarop Arsenal de komst van Mustafi wereldkundig maakt, is ludiek.

Via Twitter verspreidt Arsenal een filmpje waarin Mustafi antwoordt geeft op supporter Daniel Floyd. De fan van The Gunners verwachtte dat de Duitser niet zou komen en stuurde meer dan twee weken geleden een tweet de wereld in waarin hij dat duidelijk maakte. Iedereen die het bericht retweette, zou twintig pond van hem krijgen als Mustafi tóch bij Arsenal zou tekenen.

In het korte video-bericht laat Mustafi weten dat hij hoopt dat Floyd geen spijt heeft van zijn tweet. De Duitser was de afgelopen twee seizoenen een vaste waarde bij Valencia en moet de defensie van Arsenal versterken. Het bericht dat Mustafi bij Arsenal tekent, komt vlak na de mededeling dat Calum Chambers op huurbasis naar Middlesbrough vertrekt. Mustafi kost Arsenal ongeveer veertig miljoen euro.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner