06.11.2016 19:50

Payet hint naar winters vertrek bij West Ham

West Ham United is dramatisch begonnen aan het seizoen in Engeland, de club staat nog maar net boven de degradatiezone van de Premier League. Dimitri Payet is een van de weinige smaakmakers bij de Hammers, maar hij denkt aan een vertrek.

"Het is duidelijk dat we een hele slechte seizoenstart meemaken. Of ik moet vertrekken in januari? Op dit moment vraag ik mezelf andere dingen af, maar ik sluit mezelf niet af voor een vertrek", zijn de duidelijke woorden van de Fransman in gesprek met Telefoot.

West Ham United verloor al zes keer in de competitie, terwijl de club ook uit werd geschakeld in de voorrondes van de Europa League. Wel won de ploeg van Chelsea in de League Cup. Payet weet niet goed wat voor hem in het vat zit. "Tot nu toe heb ik mijn clubs altijd op gevoel gekozen. Ik wil een project zien, zo werk ik nu eenmaal."

Payet werd vorig seizoen naar de Premier League gehaald door West Ham United, dat hem overnam van Olympique Marseille. Sindsdien speelde Payet zich definitief in de kijker bij het nationale elftal, op het afgelopen Europees kampioenschap miste Payet geen wedstrijd voor Frankrijk.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner