15.12.2016 12:22

Snel duidelijkheid over toekomst Oscar

Er komt snel duidelijkheid over de toekomst van Oscar bij Chelsea. De Braziliaanse middenvelder staat in de belangstelling van het Chinese Shanghai SIPG, maar Chelsea en Shanghai SIPG hebben de transfer nog niet officieel bekendgemaakt.

Oscar liet onlangs in de Braziliaanse pers doorschemeren dat hij Chelsea hoogstwaarschijnlijk gaat verlaten voor Shanghai SIPG. "De deal is voor negentig procent zeker", zei de middenvelder van Chelsea in gesprek met Globo. "Het hangt enkel nog af van een paar laatste details." Oscar kan naar verluidt 380 duizend euro per week verdienen gaan verdienen in China, terwijl Chelsea ruim 61 miljoen euro zal overhouden aan de deal met Shanghai SIPG.

Chelsea-trainer Antonio Conte wilde woensdagavond echter niet ingaan op de aanstaande transfer van de Braziliaan. "In de aankomende dagen zal er duidelijkheid komen rondom de toekomst van Oscar", aldus de Italiaanse trainer tegenover Sky Sports. Oscar staat sinds de zomer van 2012 onder contract bij Chelsea, destijds kwam hij over van Internacional. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner