18.12.2016 20:40

'Swansea City komt uit bij PSV'er Narsingh'

Amin Younes (r.) probeert met een dribbel langs Luciano Narsingh (m.) en Santiago Arias (l.) te komen. (18-12-2016)
Amin Younes (r.) probeert met een dribbel langs Luciano Narsingh (m.) en Santiago Arias (l.) te komen. (18-12-2016)

In een zoektocht naar spelers die Swansea City uit de degradatiezone kunnen helpen, is de Premier League-formatie uitgekomen in Eindhoven. Volgens de geruchten staat Luciano Narsingh op het verlanglijstje van de ploeg uit Wales. Media in Nederland melden dat de club zich gemeld heeft bij de zaakwaarnemer van Narsingh.

Swansea City staat na zeventien wedstrijden in Engeland negentiende, met slechts twaalf bij elkaar gevoetbalde punten. De prestaties moeten in de tweede seizoenshelft veel beter, anders dreigt degradatie. Narsingh, die uit de jeugdopleiding van sc Heerenveen komt maar in 2012 Friesland verruilde voor Brabant, speelde ruim tweehonderd wedstrijden in zijn carrière, maar beschikt over een aflopend contract in Eindhoven.

Het ligt in de lijn der verwachtingen dat Narsingh zijn contract binnenkort verlengt, zodat PSV nog wat aan hem kan verdienen bij een transfer na het huidige seizoen. Mogelijk zorgt de interesse van Swansea City ervoor dat een contractverlenging niet nodig is, mocht de Premier League-club in de winterstop al onderhandelen met PSV. vooralsnog hebben de clubs geen contact gehad.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner