27.12.2016 10:32

Batshuayi mag niet vertrekken van Conte

Michy Batshuayi krijgt speeltijd tijdens het competitieduel Chelsea - Manchester United (23-10-2016).
Michy Batshuayi krijgt speeltijd tijdens het competitieduel Chelsea - Manchester United (23-10-2016).

Michy Batshuayi komt bij Chelsea amper aan spelen toe, maar Chelsea-trainer Antonio Conte is niet van plan om de Belgische aanvaller (tijdelijk) te laten vertrekken. 

Batshuayi leek maandagmiddag (3-0 winst op AFC Bournemouth) een kans te krijgen van Conte in de basis omdat Diego Costa vanwege een schorsing ontbrak. De Italiaanse oefenmeester koos echter voor Eden Hazard als centrumspits, terwijl Pedro Rodríguez en Willian als vleugelaanvallers fungeerden. De Belgische aanvaller moest het doen met een invalbeurt in de 94e minuut, maar desondanks mag Batshuayi niet vertrekken.

"Hij is nieuw bij Chelsea", vertelt Conte op de clubsite van The Blues. "Als ik hem nu op huurbasis laat vertrekken, dan is dat een nederlaag voor de club en voor mijzelf. We moeten elke dag hard blijven werken en we gaan proberen om een betere speler van hem te maken." De Belg kwam afgelopen zomer over van het Franse Olympique Marseille, waar hij goed was voor zeventien competitietreffers in 36 competitiewedstrijden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner