31.12.2016 15:32

'PSV laat Swansea City met Narsingh spreken'

De kans is groot dat Luciano Narsingh na de winterstop niet meer in het shirt van PSV te bewonderen is. De vleugelaanvaller is in het bezit van een aflopend contract in Eindhoven en kan naar verluidt de overstap maken naar Swansea City.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat de belangstelling van de hekkensluiter van de Premier League concreet is. Swansea City hoopt de 26-jarige Narsingh in de winterstop te kunnen overnemen van PSV. De Eindhovenaren hebben de club uit Wales toestemming gegeven om te spreken met Narsingh en zouden naar verluidt zo'n vijf miljoen euro verlangen voor de vleugelaanvaller, die sinds zomer van 2012 onder contract staat bij PSV.

Narsingh heeft al langere tijd de wens om te vertrekken uit Eindhoven en ook de clubleiding van PSV staat niet onwelwillend tegenover een winterse verkoop van de aanvaller. Technisch manager Marcel Brands liet eerder al weten dat er de nodige belangstelling voor Narsingh was, maar van concrete interesse was nog geen sprake. Swansea City had zich vorige week ook nog niet gemeld bij de Eindhovenaren.

Swansea City staat momenteel op de twintigste plaats in de Engelse Premier League. De club uit Wales ontsloeg deze week manager Bob Bradley. De Amerikaanse oefenmeester was pas enkele maanden in dienst van Swansea, maar onder zijn leiding was er geen sprake van verbeterde sportieve prestaties. Swansea heeft dit seizoen al twee Nederlanders onder contract staan: Leroy Fer en Mike van der Hoorn.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner