13.01.2017 21:02

Crystal Palace versterkt zich met kampioen

Jeffrey Schlupp speelt per direct voor Crystal Palace. De club uit Londen meldt vrijdagmiddag op de website dat het de linksback per direct heeft overgenomen van regerend kampioen Leicester City.

Hij heeft tot medio 2021 getekend op Selhurst Park en is meteen beschikbaar voor de hoofdstedelijke derby die de ploeg van Sam Allardyce morgen op bezoek bij West Ham United gaat uitvechten. Allardyce toont zich in zijn nopjes met zijn versterking. “Het is geweldig dat we Jeffrey hebben kunnen halen. Ik ben al lange tijd een bewonderaar van hem, hij is een getalenteerde, atletische speler. Hij zal kracht aan onze verdediging toevoegen”, aldus de trainer.

Schlupp speelde vorig seizoen nog 24 competitiewedstrijden voor Leicester, dat verrassend kampioen werd. Echter kwam hij in deze voetbaljaargang nog maar nauwelijks in de plannen van trainer Claudio Ranieri voor en daarom mocht hij vertrekken. Hoewel de clubs van een bedrag geen melding maken, wordt in verschillende media melding gemaakt van een kleine veertien miljoen euro.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner