28.11.2016 16:18

'Man United aast op Zweedse verdediger'

Manchester United is geïnteresseerd in Victor Lindelöf. De Engelsen hopen in januari de Zweedse verdediger over te nemen van het Portugese Benfica.

Volgens Sky Sports heeft Manchester United inmiddels navraag gedaan bij Benfica over de beschikbaarheid van de 22-jarige mandekker. Manchester United-trainer José Mourinho is gecharmeerd van Lindelöf en had de Zweed afgelopen zomer ook al op de korrel. De verdediger gold afgelopen zomer als alternatief voor Eric Bailly, die overkwam van Villarreal.

Bailly liet een sterke indruk achter bij The Red Devils, maar raakte al snel geblesseerd. Ook Chris Smalling kampt momenteel met blessureleed, waardoor Mourinho in januari zijn verdediging wil versterken. Manchester United moet echter hopen dat Benfica zich niet weet te kwalificeren voor de achtste finale van de Champions League. Het Britse medium weet namelijk dat Benfica Lindelöf, die in de zomer van 2012 overkwam van Västerås SK, niet laat gaan als het weet te overwinteren in de Champions League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner