20:45 uur
Paris Saint-Germain
1:2
(Heenwedstrijd 1:2)
0 : 1 Torinfos in de Ticker Adrien Rabiot 16. / Schot met links  (Zlatan Ibrahimović)
1 : 1 Torinfos in de Ticker Diego Costa 27. / Schot met links  (Willian)
1 : 2 Torinfos in de Ticker Zlatan Ibrahimović 67. / Schot met rechts  (Ángel Di María)

90'
Chelsea heeft niet voor een stuntje kunnen zorgen. Na de vroege 0-1 kwamen de Londenaren terug tot 1-1 en leek de 2-1 mogelijk, maar na rust besliste Zlatan Ibrahimovic de wedstrijd door de bal langs Courtois te schieten. Hierna gaf Chelsea het op en voetbalde PSG de wedstrijd professioneel uit.
90'
90'
De laatste twee minuten zijn begonnen. De wedstrijd is al een tijdje het kijken niet meer waard.
90'
Gele kaart voor Branislav Ivanović (Chelsea FC)
Ivanovic deelt een elleboog uit en krijgt daarvoor terecht geel.
87'
En zelfs Gregory van der Wiel krijgt nog een paar minuten speeltijd. De rechtsback komt erin voor Blaise Matuidi.
87'
Wissel in bij Paris Saint-Germain -> Gregory van der Wiel
87'
Wissel uit bij Paris Saint-Germain -> Blaise Matuidi
86'
Gele kaart voor Blaise Matuidi (Paris Saint-Germain)
Deze had hij in de eerste helft al moeten hebben, maar nu dus alsnog geel voor Matuidi na opzettelijk de tegenstander vasthouden.
83'
Ook nog wat speeltijd voor Edinson Cavani. De Uruguayaan vervangt Di Maria, die een goede wedstrijd speelde. Maar hoe blij zal Cavani zijn met deze kleine tien minuten?
82'
Wissel in bij Paris Saint-Germain -> Edinson Cavani
82'
Wissel uit bij Paris Saint-Germain -> Ángel Di María
80'
Nou, Courtois ontsnapt hier. De Belg ziet de bal via zijn eigen voeten vlak voor de lijn blijven liggen. En dat nadat Zlatan de bal net niet kon aanraken.
78'
Beide teams hebben gewisseld. Bij Chelsea verlaat Hazard licht geblesseerd het veld. Hij wordt vervangen door Oscar. Bij Paris Saint-Germain verlaat Lucas het veld voor Javier Pastore.
77'
Wissel in bij Paris Saint-Germain -> Javier Pastore
77'
Wissel uit bij Paris Saint-Germain -> Lucas
77'
Wissel in bij Chelsea FC -> Oscar
77'
Wissel uit bij Chelsea FC -> Eden Hazard
73'
De Parijzenaren voetballen de wedstrijd rustig uit en houden de bal lang in de ploeg. Chelsea lijkt het opgegeven te hebben.
69'
Drie doelpunten zijn niet echt meer realistisch in twintig minuten tijd. Maar wie weet wat Guus Hiddink nog uit zijn hoge hoed haalt.
67'
Doelpunt voor Paris Saint-Germain, 1:2 door Zlatan Ibrahimović
Het lijkt gebeurd voor Chelsea! PSG komt op een 1-2 via wie anders dan Zlatan Ibrahimovic. De spits wordt op zijn wenken bediend door Di Maria en tikt de bal binnen.
65'
Willian! Wederom een prima actie van die Braziliaan, maar Trapp is attent en redt. In de rebound schiet Hazard ook op Trapp.
62'
Courtois met zijn tenen! De doelman voorkomt dat Zlatan PSG op voorsprong zet, al was de poging van Zlatan vanuit een uiterst lastige hoek.
61'
Costa is erbij gaan zitten en geeft aan dat hij niet verder kan. Bertrand Traoré, ex-Vitesse, mag de spits vervangen.
60'
Wissel in bij Chelsea FC -> Bertrand Traoré
60'
Wissel uit bij Chelsea FC -> Diego Costa
58'
Chelsea probeert het, maar grote kansen blijven vooralsnog uit. Nu schiet Pedro van zo'n achttien meter ver naast.
56'
Wat rondt Diego Costa dat mooi af zeg! Helaas wel in buitenspelpositie. Maar het stiftje over Trapp mocht er wezen.
53'
Gele kaart voor John Mikel (Chelsea FC)
En dus geeft scheidsrechter Felix Brych de gele kaart aan Mikel, wegens het onderuithalen van Lucas.
52'
Oei, scheidsrechter! Geeft aan de ene kant Willian geen vrije trap en aan de andere kant op dezelfde plek wel voor Lucas, die over het been gaat van Mikel.
49'
Geweldige actie weer van Willian, die de bal vanaf de achterlijn voorzet op Costa. De spits schiet de bal tegen een Parijs' been aan. In de rebound kan Hazard er ook niks meer mee.
46'
De bal rolt weer in Londen. Kan Chelsea nog een doelpunt maken? Of plaatst PSG zich voor de kwartfinale van de CL?
46'
45'
PSG kwam goed uit de startblokken. Dat leidde al vroeg tot de 0-1 van Adrien Rabiot. Zlatan zette strak voor en Rabiot was er als de kippen bij en tikte van dichtbij binnen. Chelsea was na deze moeilijke fase wakker geschud en kwam dankzij Diego Costa weer langszij. De spits schoot na een mooie aanval beheerst langs doelman Trapp. Hierna golfde het op en neer, maar het is nog altijd 1-1.
45'
45'
Nog maar een schot van de thuisploeg! Costa haalt van buiten de zestien maar eens aan. Trapp laat de bal los, maar de rebound is niet voor Pedro, omdat Marquinhos op tijd bij de bal is.
45'
Gele kaart voor Cesc Fàbregas (Chelsea FC)
Fabregas krijgt ook geel, omdat hij met een gestrekt been inkomt.
44'
PSG is nadrukkelijk aan het wachten op het rustsignaal, terwijl Chelsea nog aanstalten maakt op een doelpunt. Het is echter Costa die al twee keer achter elkaar de bal verprutst.
42'
Nu is het Hazard die het probeert. Costa loopt zich vast, waarna de bal voor de voeten van Hazard belandt. De Belg kijkt, en schiet uit stand op doel, maar de bal mist kracht.
41'
Gele kaart voor Thiago Motta (Paris Saint-Germain)
Motta krijgt geel na een harde overtreding.
40'
Kansje voor Fabregas. De Spaanse middenvelder krijgt de bal neergelegd van Diego Costa, maar zijn schot is niet zuiver genoeg.
38'
De storm is gaan liggen in het Stamford Bridge. Beide teams lijken naar de rust te smachten.
35'
Gele kaart voor Adrien Rabiot (Paris Saint-Germain)
De eerste kaart van de wedstrijd is voor Rabiot. Diego Costa is hem met een fraaie aanname te slim af, waardoor Rabiot aan de handrem trekt.
34'
Kopkans voor Zlatan! Mooie actie van Lucas Moura, die vanaf de achterlijn de bal nog op het hoofd van de spits krijgt. De kopbal mist echter richting, hard was hij zeker.
30'
Nog maar één doelpuntje heeft Chelsea nodig om te verlengen. Gezien de wedstrijd tot nu toe lijkt dat zeker niet onmogelijk. Het golft op en neer.
27'
Doelpunt voor Chelsea FC, 1:1 door Diego Costa
Raak! Het is weer gelijk en de spanning in de wedstrijd is weer helemaal terug. Een schitterende aanval via Pedro en Willian wordt fraai afgerond door Diego Costa. De spits kapt Thiago Silva uit en schiet vervolgens met zijn linker beheerst langs Trapp.
25'
Voorlopig wil het nog niet vlotten bij Chelsea. Guus Hiddink heeft zeker nog wat meer snufjes geluk nodig op dit moment.
22'
Chelsea dringt nu wat aan. Het moet ook wel na die vroege achterstand. De passjes zijn echter nog niet op maat voorin. Ook Eden Hazard mist nog het vertrouwen.
19'
Dat betekent dat Chelsea nu minimaal twee doelpunten moet maken voor een verlenging. De Londenaren hebben er drie nodig om zonder verlenging door te dringen tot de kwartfinales.
16'
Doelpunt voor Paris Saint-Germain, 0:1 door Adrien Rabiot
Daar is de 0-1! PSG, dat veel meer balbezit heeft, slaat al snel toe. Di Maria passt naar Zlatan via de rechterkant. De Zweedse spits geeft de bal laag voor op de inlopende Adrien Rabiot. De vervanger van de geblesseerde Verratti loopt de bal van dichtbij binnen.
14'
Wederom buitenspel voor Zlatan als hij dreigt te gaan scoren. Di Maria bereikt met een mislukte poging de Zweed, maar die schoot daarna ook nog tegen Courtois op.
12'
Schitterende actie van Pedro. Hij is met één beweging Blaise Matuidi kwijt, maar die houdt hem op zijn beurt goed vast. De scheidsrechter geeft er echter geen geel voor.
10'
Het is de ploeg uit Parijs dat het initiatief heeft. Dit keer heeft Zlatan de bal in het strafschopgebied, maar hij krijgt er hooguit een hoekschop uit.
8'
Di Maria is op dreef. De aanvaller passeert meerdere tegenstanders en schiet via een Londens been in de handen van Courtois.
6'
Zlatan Ibrahimovic zet PSG op 0-1, maar hij staat in buitenspelpositie. De treffer kan dus geen doorgang vinden.
6'
Ivanovic redt Chelsea! Een goede steekpass van Lucas Moura, die Angel di Maria vrij voor doelman Thibaut Courtois zet. Hoewel uit een lastige hoek, passeert de Argentijn de Belg, maar Branislav Ivanovic glijdt de bal vlak voor de lijn weg.
3'
Meteen de eerste kans voor de thuisploeg! PSG wil het achterin mooi oplossen, maar Chelsea onderschept de bal. Via Willian komt de bal bij Diego Costa terecht. De spits kapt en schiet vervolgens op doelman Kevin Trapp af.
1'
We zijn begonnen in Stamford Bridge! Veel plezier bij het volgen van deze spannende wedstrijd!
1'
Het is bijna zover. De return van de achtste finales tussen Chelsea en PSG. De aanvoeders gaan tossen.
Goedenavond en welkom bij de return uit de achtste finales tussen Chelsea en Paris Saint-Germain. De vorige ontmoeting eindigde in een 2-1 overwinning voor de Fransen, maar Chelsea speelt vanavond in het eigen Stamford Bridge. Kortom, er kan nog van alles gebeuren. De opstellingen zijn hier te vinden.

In het Parc des Princes was het de thuisploeg dat domineerde. Chelsea hield zich achterin behoorlijk staande, maar kon niet voorkomen dat Zlatan Ibrahimovic via een vrije trap de 1-0 liet noteren. Vlak voor rust kwamen de Londenaren verrassend langszij dankzij John Obi Mikel, die vanuit een hoekschop hard binnenschoot. PSG was ook na rust veel sterker, maar pas nadat Edinson Cavani het veld in kwam, werd er eindelijk gescoord. Het was de Uruguayaan zelf die de winnende maakte.

Chelsea
De ploeg van Guus Hiddink staat er dus helemaal niet zo slecht voor. Vooral dankzij het belangrijke uitdoelpunt van Mikel mag Chelsea hopen op de kwartfinale. Hiddink kan vanavond in ieder geval weer beschikken over Diego Costa. Beiden waren de afgelopen week geblesseerd.

Volgens de Nederlandse coach is Chelsea niet de favoriet in eigen huis. "We hebben vertrouwen herwonnen en hebben kwaliteit, maar Paris Saint-Germain kan in de competitie vijf, zes of zeven spelers rust geven. Maar laten we een gevreesde underdog zijn," zei Hiddink op de site van zijn club.

In de competitie gaat het sinds de komst van Hiddink veel beter. Sinds zijn aankomst wist Chelsea nog geen één van de twaalf competitieduels te verliezen. En dat is een record. Nog nooit eerder wist een coach sinds de oprichting van de Premier League in 1992 zo vaak achter elkaar niet te verliezen. Hiddink won er vijf en speelde zeven keer gelijk. De Londenaren zijn inmiddels opgeklommen naar de tiende plaats en hebben nog maar zeven punten achterstand op de nummer zes, Manchester United.

De Parijzenaren zullen in Londen niet achterover gaan leunen. Want één tegendoelpunt kan funest zijn. Gezien het spelbeeld de vorige keer, zal PSG volop de aanval gaan. En dat is ook logisch met de spelers die Laurent Blanc tot zijn beschikking heeft. De luxe is zelfs zo groot dat Edinson Cavani wederom op de bank begint.

In de competitie heeft PSG geen enkele concurrentie. Het kampioenschap is al zo goed als zeker binnen. De ploeg uit de Franse hoofdstad wist tot eind februari geen enkel duel te verliezen totdat Olympique Lyon daar verandering in bracht. De voorsprong op de nummer twee AS Monaco is nog steeds riant. PSG heeft 74 punten, terwijl Monaco er 51 heeft.