09.03.2016 14:30

Zlatan: "Ik begin net pas warm te draaien"

Zlatan Ibrahimović is inmiddels 34 jaar oud, maar de Zweedse aanvaller van Paris Saint-Germain begint naar eigen zeggen net warm te draaien. Ibrahimović blijft echter onduidelijk over zijn toekomst.

"Ik voel me jong, heel jong", zei Ibrahimović tijdens de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel met Chelsea. "Mensen zeggen dat ik oud ben, maar ik begin net pas warm te draaien", aldus Ibrahimović, die nog altijd niets wil zeggen over zijn toekomst. "Mijn toekomst is dat ik nog een contract van twee maanden heb en dat ik daarna naar het EK ga. Daarna is er nog niks, ik ben met geen enkele club in gesprek."

Ondanks het feit dat Ibrahimović zegt met geen enkele club in gesprek te zijn wordt de boomlange Zweed wel met veel clubs in verband gebracht. José Mourinho zou hem onlangs hebben gepolst voor een transfer naar Manchester United, terwijl de Zweed ook een nieuw contract kan tekenen bij Paris Saint-Germain. Daarnaast wordt Ibrahimović ook in verband gebracht met en terugkeer naar de Serie A en met een transfer naar de Major League Soccer.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner