10.03.2016 10:18

Blanc: "Hebben de wedstrijd gecontroleerd"

Paris Saint-Germain-trainer Laurent Blanc was woensdagavond tevreden over de prestaties van zijn ploeg. De Parijzenaars controleerden de wedstrijd en wisten zich te plaatsen voor de kwartfinale van de Champions League.

Paris Saint-Germain won de heenwedstrijd met 2-1. Ook in Londen werd Chelsea met 2-1 verslagen. "Wij hadden ons voorbereid op een zware wedstrijd en dat was ook logisch", zei Blanc na afloop van de wedstrijd. "We hadden niet per se verwacht dat we in een uitwedstrijd net zo goed voor de dag zouden komen als dat we dat in de thuiswedstrijd kwamen, dus dit is erg fijn. We hebben de wedstrijd gecontroleerd en hadden misschien wel een gemakkelijkere avond dan we verwacht hadden."

Blanc had bovendien lof voor Ángel Di María en Zlatan Ibrahimović. "Di María gaf Chelsea van het eerste tot het laatste fluitsignaal veel problemen", vervolgt Blanc. "Zij wisten nooit waar hij was, maar wij konden hem juist altijd vinden. Zlatan speelde op het niveau waarop hij dat al heel het seizoen doet. Of dit hem meer zelfvertrouwen geeft? Dat lijkt me sterk, hij loopt al over van het zelfvertrouwen. Hij heeft de beslissende goal gemaakt en gaf de assist bij de 0-1."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner