0 : 1 Torinfos in de Ticker Daniel Caligiuri 4. / Schot met rechts  (Max Kruse)
1 : 1 Torinfos in de Ticker Mata 34. / Penalty
2 : 1 Torinfos in de Ticker Chris Smalling 53. / Schot met rechts  (Mata)

90'
Manchester United had in de tweede helft weinig tijd nodig om op voorsprong te komen. Een hakbal van Mata zorgde ervoor dat Smalling vrij voor Benaglio de bal kon binnen schuiven. Wolfsburg rechtte de rug en kreeg talloze kansen op de gelijkmaker, maar wist niet te scoren.
90'
90'
Manchester United krijgt nog een laatste kans om te scoren, maar Pereira schiet de vrije trap in de muur.
87'
Snoeiharde vrije trap van Rodríguez, maar hij ziet zijn poging net naast het doel van De Gea verdwijnen.
84'
Manchester United er weer even uit met Mata en Martial. De jongeling komt tot de achterlijn, maar schiet de bal vanaf daar in de handen van Benaglio.
82'
Wolfsburg geeft niet op en blijft de thuisploeg onder druk zetten. Het dwingt een corner af, maar Dante weet zijn luchtduel niet te winnen.
79'
Gele kaart voor Ashley Young (Manchester United)
Young krijgt geel voor tijdrekken bij een inworp.
77'
Wissel in bij VfL Wolfsburg -> Sebastian Jung
77'
Wissel uit bij VfL Wolfsburg -> Christian Träsch
77'
Träsch schiet hard in, maar Rooney staat toevallig op de juiste plek en weet de bal met zijn lichaam te blokken.
74'
Wolfsburg zet druk, weer via Schürrle. Hij zet voor, Smalling maakt er een corner van.
72'
Wissel in bij Manchester United -> Phil Jones
72'
Wissel uit bij Manchester United -> Bastian Schweinsteiger
71'
Schürrle staat koud in het veld en creëert meteen een grote kans. Hij stuurt Blind het bos in en schiet net voor het doel langs.
70'
Wissel in bij VfL Wolfsburg -> André Schürrle
70'
Wissel uit bij VfL Wolfsburg -> Maximilian Arnold
70'
Wissel in bij VfL Wolfsburg -> Nicklas Bendtner
70'
Wissel uit bij VfL Wolfsburg -> Bas Dost
66'
Goede aanval van Manchester United, maar Guilavogui weet het duel van Rooney te winnen. Wolfsburg kan overnemen.
62'
Wissel in bij Manchester United -> Andreas Pereira
62'
Wissel uit bij Manchester United -> Memphis Depay
61'
Gele kaart voor Memphis Depay (Manchester United)
Memphis Depay krijgt geel nadat hij Christian Träsch een tik in het gezicht geeft.
58'
Caligiuri speelt een sterke wedstrijd en is aan de linkerkant van het veld iedereen voorbij, maar komt voor hij de bal kan voorzetten Smalling tegen.
55'
Caligiuri schiet en De Gea redt met de grootste moeite. De bal heeft een lastige stuit, maar de doelman weet de bal weg te stompen.
53'
Doelpunt voor Manchester United, 2:1 door Chris Smalling
Mata met een fantastische no look pass met de hak, Smalling ontsnapt aan de Duitse verdediging. Hij zet zichzelf vrij voor Benaglio en schuift de bal in de rechterhoek.
48'
Gevaarlijke voorzet van Kruse, maar Schneiderlin verdedigt opnieuw goed en werkt de bal weg.
46'
Wissel in bij Manchester United -> Ashley Young
46'
Wissel uit bij Manchester United -> Antonio Valencia
46'
45'
VfL Wolfsburg wist al heel vroeg op voorsprong te komen, dankzij een treffer van Caligiuri. Maar Manchester United herstelde zich snel en creëerde kans na kans. Via een rake penalty van Mata werd de achterstand uiteindelijk goed gemaakt. De Engelsen kregen daarna meer kansen, maar die werden niet benut.
45'
44'
Fraaie aanval van Wolfsburg, waarbij Draxler overal tegelijk lijkt te zijn. Vanaf links komt hij naar binnen, om de bal uiteindelijk van de rechterflank voor te zetten. Schneiderlin weet de bal weg te werken.
41'
Gele kaart voor Bastian Schweinsteiger (Manchester United)
Ook Schweinsteiger gaat op de bon, opnieuw is Arnold het slachtoffer, hij wordt hard getackeld.
39'
Gele kaart voor Morgan Schneiderlin (Manchester United)
Geel voor Schneiderlin, die Arnold stevig onderuit trekt.
37'
Twee schietkansen binnen een minuut voor Depay. Eerst weet Benaglio te redden met de voet, even later schiet de aanvaller naast.
33'
Gele kaart voor Daniel Caligiuri (VfL Wolfsburg)
De maker van de openingsgoal veroorzaakt een penalty en krijgt geel. Hij raakt de bal met de arm in het strafschopgebied.
33'
Doelpunt voor Manchester United, 1:1 door Mata
Mata neemt de strafschop, nadat Caligiuri hands heeft gemaakt. Hij schiet de bal feilloos in de linkerhoek.
31'
Even laat Wolfsburg zich weer zien voor het doel van De Gea. Tot een doelpoging komt het niet, de aanval stokt als Rodríguez de bal verliest in duel met Valencia.
28'
Alweer een kans voor Manchester United! De bal wordt onderschept op het middenveld, waarna Mata voorzet op Depay. De vleugelaanvaller kopt in de handen van Benaglio.
26'
Martial worstelt zich weer door de verdediging heen en ziet Rooney helemaal vrij staan, maar de aanvoerder schiet ruim over.
24'
Manchester United slingert een aantal hoge voorzetten achter elkaar het strafschopgebied in, maar Wolfsburg heeft de verdediging op orde en pompt alle ballen weg.
21'
Goede pass van Arnold op Träsch. Laatsgenoemde kan voorzetten vanaf de achterlijn, maar weet daarbij geen teamgenoot te bereiken.
18'
Opnieuw wordt Mata in de gelegenheid gesteld om te schieten. Ditmaal haalt hij minder hard uit en is zijn schot een prooi voor Benaglio.
15'
En meteen weer een doelpoging van Manchester United! Martial slalomt zich een weg voor de Duitse verdediging en schiet vervolgens zelf, maar ziet zijn schot voor het doel langs gaan.
13'
Goede voorzet van Darmian vanaf de linkerkant van het veld! Mata krijgt de bal voor zijn voeten en haalt hard uit, maar Dante weet de bal met het hoofd nog net tot een corner te verwerken.
10'
De thuisploeg krijgt wat meer grip op de wedstrijd en probeert rustig op te bouwen, maar weet het Duitse doel nog niet te bereiken.
7'
Een sterke start van Wolfsburg, dat na de openingsgoal het voortouw neemt en op zoek gaat naar een tweede goal.
4'
Doelpunt voor VfL Wolfsburg, 0:1 door Daniel Caligiuri
Zo, een vroege voorsprong voor Wolfsburg! Daniel Caligiuri zet zelf de aanval op met een actie op de rechterflank en mag het uiteindelijk ook zelf afmaken. Na een goede pass van Max Kruse kan hij David de Gea van dichtbij passeren.
3'
Manchester United probeert er uit te komen via de lange bal. Anthony Martial lijkt weg te zijn, maar Diego Benaglio is alert en komt op tijd uit zijn doel.
1'
Vanavond staat de tweede speelronde in de groepsfase van de Champions League op het programma. In de poule van PSV treffen Manchester United en VfL Wolfsburg elkaar. Mijn naam is Jessica Westdijk en ik doe verslag van dit duel. Ongeveer een uur voor aanvang van de wedstrijd zijn de opstellingen te vinden onder het kopje wedstrijddetails.

Manchester United
In de competitie gaat het goed met Manchester United. Sinds afgelopen weekend staat de ploeg voor het eerst sinds de komst van Van Gaal bovenaan in de Premier League. Ondanks dat Van Gaal Rojo en Shaw moet missen met blessures, gaat het hem dus voor de wind, mede dankzij de goede prestaties van aankoop Anthony Martial.

In de Champions League verging het Manchester United in de eerste speelronde echter minder goed. PSV wist voor een verrassing te zorgen door de Mancunians met 2-1 te verslaan. Alleen de winst telt dus vanavond, want een nederlaag zou betekenen dat het gat met de eerste plaats al oploopt tot zes punten.

Bij VfL Wolfsburg is het precies omgekeerd: in de competitie gaat het moeizaam, in de Champions League werd gewonnen. Eerst stond VfL Wolfsburg Lewandowski toe om vijf keer te scoren in negen minuten, dit weekend kwam de ploeg niet verder dan een gelijkspel tegen Hannover 96.

Trainer Hecking is niet mild voor zijn spelers. Eerder uitte hij al kritiek op Bas Dost, maar ook André Schurrle ligt onder vuur bij de trainer. Hij zou nog te weinig hebben laten zien sinds zijn komst naar Wolfsburg. Toch staat VfL Wolfsburg er in de Champions League goed voor, dankzij een 1-0 overwinning op CSKA Moskou. Wanneer er vanavond opnieuw gewonnen wordt, doet VfL Wolfsburg dus nu al een flinke stap richting Europees overwinteren. Hecking mist daarbij wel Vieirinha en Robin Knoche, beide spelers zijn geblesseerd.

Er wordt om 20.45 afgetrapt in Manchester. Veel plezier bij dit duel!