01.10.2015 13:53

Wolfsburg-coach: "Moeten nu winnen van PSV"

Dieter Hecking was teleurgesteld na de 2-1 nederlaag tegen Manchester United. VfL Wolfsburg kwam op voorsprong, maar gaf uiteindelijk nog twee goals weg. Daardoor reisde het met nul punten richting Duitsland.

Het duel begon nog wel zo goed voor Hecking en zijn manschappen. "We zaten goed in de wedstrijd, met de vroege treffer. Zo hadden we het ons ook voorgesteld", aldus Hecking tijdens de persconferentie na afloop van het duel. Na de 0-1 kwam Manchester United sterk terug door een strafschop en een goal van Chris Smalling. "De strafschop wegens hands was terecht, en dan krijg je zo'n bizarre goal tegen."

Het volgende Champions League-duel is tegen PSV en dat is een belangrijke wedstrijd voor VfL Wolfsburg. De Duitse ploeg speelt thuis, maar weet ook dat na twee speelrondes alle ploegen op gelijke hoogte staan in de poule. "We hebben allemaal drie punten in deze groep. In onze groep zit het zeer dicht bij elkaar, zoals ook de uitslag in Moskou laat zien. We moeten nu de thuiswedstrijd tegen PSV winnen."

Bekijk hier de 'bizarre' goal van Smalling
 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner