31.03.2018 22:57

Zlatan Ibrahimović heeft zaterdag op ongekende wijze gedebuteerd voor LA Galaxy. In de stadsderby tegen Los Angeles FC kwam de Zweedse superster als invaller binnen de lijnen en maakte hij vervolgens twee doelpunten.

Zlatan kwam twintig minuten voor tijd in het veld en had maar zeven minuten nodig om tot scoren te komen. De 2-3 achterstand werd met een schitterende uithaal weggepoetst. De pegel halverwege de helft van de tegenstander plofte achter de verraste doelman Tyler Miller in het net.

Daarmee was de koek nog niet op voor de ontketende Ibrahimović. In de laatste minuut maakte hij ook nog het winnende doelpunt, waarmee hij hoogstpersoonlijk de 2-3 achterstand omboog in een 4-3 zege. Zlatan bewees bij zijn debuut gelijk zijn klasse.

In de eerste wedstrijd van de Amerikaanse Major Super League heeft Zlatan al meteen zijn eerste doelpunten te pakken. Dankzij Ibrahimović opent LA Galaxy het seizoen met drie punten, vorig seizoen eindigde de club nog als hekkensluiter. Naast Ibrahimović stonden ook de sterren Ashley Cole, João Moutinho en Carlos Vela op het veld.