05.03.2016 18:12

Cristiano Ronaldo heeft zaterdagmiddag wederom zijn klasse getoond. In het competitieduel met Celta de Vigo (7-1 overwinning) was de Portugees viermaal trefzeker. Vooral zijn eerste treffer was van grote schoonheid.

Pepe had Real Madrid vlak voor rust op voorsprong gezet met een rake kopbal. Vlak na rust was het aan de beurt aan Cristiano Ronaldo. De vedette van Real Madrid besloot om het doel van Celta de Vigo van grote afstand onder vuur te nemen en dat was geen slechte beslissing (zie onderstaande video). Acht minuten na zijn eerste treffer schoot de Portugees ook raak vanuit een vrije trap.

Daar zou het echter niet bij blijven. Celta de Vigo deed via Iago Aspas iets terug, maar daarna was Cristiano Ronaldo nog tweemaal trefzeker. Het duel met Celta de Vigo eindigde uiteindelijk in een ruime overwinning, omdat ook Jesé Rodriguez en Gareth Bale nog wisten te scoren.