12.03.2016 15:45

Edwin van der Sar doet van zich spreken tijdens zijn rentree als keeper. Tijdens het duel tussen vv Noordwijk en Jodan Boys stopt hij in de eerste helft een strafschop. (12-03-2016)

Edwin van der Sar was belangrijk tijdens zijn rentree als doelman. Zaterdag stopte hij namens VV Noordwijk een strafschop tijdens het duel met Jodan Boys. Op het moment dat Van der Sar de strafschop wist te stoppen was de stand nog 0-0.

Doelman Van der Sar (45) heeft op 28 mei 2011 voor het laatst een officiële wedstrijd als doelman gespeeld. Die wedstrijd verloor de doelverdediger met 3-1 met Manchester United. Dat was de Champions League finale tegen FC Barcelona.

Naar eigen zeggen is de terugkeer van Edwin van der Sar eenmalig. Momenteel is vaste keeper Mustafa Amezrine geblesseerd bij vv Noordwijk en wilde Van der Sar zijn club uit de brand helpen.