23.04.2016 20:28

Trainer Diego Simeone van Atlético Madrid heeft zaterdag weer eens van zich doen spreken. De Argentijn gooide in de competitiewedstrijd tegen Málaga vlak voor rust zomaar een bal het veld in bij een gevaarlijke uitbraak van de bezoekers. De scheidsrechter kon dat trucje van Simeone niet waarderen en stuurde de Argentijn in de rust naar de tribune.

De 45-jarige Argentijn staat bekend om zijn bijzonder intense beleving langs de lijn. Simeone leeft altijd intensief mee met het spel en besloot zijn ploeg zaterdag een handje te helpen. Toen de Portugees Ricardo Horta in blessuretijd van de eerste helft langs de lijn naar voren snelde met de bal aan de voet, gooide Simeone snel een extra bal het veld in. De uitbraak van Málaga mocht desondanks door, maar liep op niets uit. In de rust kreeg Simeone van de scheidsrechter te horen dat hij niet meer terug hoefde te komen.

Atlético Madrid won de wedstrijd overigens met 1-0 door een doelpunt van Ángel Correa. Door de winstpartij gaat Atlético Madrid weer over stadsgenoot Real Madrid heen en staat het momenteel bovenaan in de Primera División. FC Barcelona komt echter nog in actie en kan bij winst naast Atlético Madrid eindigen.