24.04.2016 21:43

De wedstrijd tussen Trabzonspor en Fenerbahçe is volledig uit de hand gelopen. Fans van Trabzonspor probeerden het veld te betreden, wat een aantal fans ook was gelukt. De scheidsrechter was het doelwit.

Met Robin van Persie in de basis reisde Fenerbahçe af naar Trabzonspor om de laatste hoop op de titel in leven te houden. Alles liep volgens plan, want de bezoekers uit Istanbul stonden met 0-4 voor, mede door een doelpunt van Van Persie.

In de blessuretijd van de tweede helft liep de wedstrijd uit de hand. Vele fans van Trabzonspor, met ruim 18.000 man aanwezig in het stadion, probeerden het veld op te komen. Ondanks de ongeregeldheden werd er doorgespeeld, maar een fan van Trabzonspor kwam door de beveiliging. De scheidsrechter achter het doel moest het ontgelden, waardoor de wedstrijd werd gestaakt. De beelden zijn hier te zien: