14.02.2014 14:03

Update: Blessure Jóhansson valt mee

De kans is groot dat AZ-trainer Dick Advocaat zaterdagavond niet kan beschikken over Aron Jóhansson. De Amerikaanse spits verliet vrijdagochtend vroegtijdig het trainingsveld, nadat hij geblesseerd raakte aan zijn enkel.

Volgens RTV Noord-Holland raakte de 23-jarige Jóhansson tijdens een positiespel geblesseerd en had hij dusdanig veel last, dat hij de training moest beëindigen.

Afgelopen weekend kon AZ in het duel met Go Ahead Eagles ook al geen beroep doen op Jóhansson. De spits had toen last van een dijbeenblessure. Hij werd toen vervangen door Denni Avdić en de verwachting is dat de Zweedse aanvaller ook zaterdagavond tegen FC Utrecht in de basis zal beginnen.

Update 14:03:23 - Blessure Jóhansson valt mee

Aron Jóhansson verliet vrijdagochtend vroegtijdig de training van AZ en men vreesde dat de Amerikaan het duel met FC Utrecht zou missen. Dat blijkt echter niet het geval. "Jóhannsson kreeg twee noppen op z'n enkel. Het is een beetje gekneusd, maar hij is inzetbaar tegen FC Utrecht", meldt Dick Advocaat via de officiële kanalen. Jóhansson neemt tegen de Domstedelingen de selectieplek van Fernando Lewis over.
 

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner