17.02.2014 09:23

Koeman blijft geloven in landstitel

Giovanni van Bronckhorst (l.), Jean-Paul van Gastel (m.) en Ronald Koeman (r.) lopen naar de dugout voorafgaande aan Feyenoord - HSV Hoek. (30-10-2013)
Giovanni van Bronckhorst (l.), Jean-Paul van Gastel (m.) en Ronald Koeman (r.) lopen naar de dugout voorafgaande aan Feyenoord - HSV Hoek. (30-10-2013)

Feyenoord kwam zondagmiddag niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen NAC Breda. Het gat naar koploper Ajax is inmiddels zeven punten. Toch denkt Ronald Koeman dat het veroveren van de titel nog steeds mogelijk is.

"Dat geloof in de titel is absoluut aanwezig", zei Koeman na het 1-1 gelijkspel tegen NAC. "We hebben gespeeld zoals we horen te spelen, alleen het rendement was te laag. Maar het geloof is absoluut aanwezig", benadrukte hij nogmaals. "Het geloof kan altijd minder worden als je steeds momenten hebt waarop je het laat liggen, maar daar zijn wij niet de enige in. Het geloof is dus nog steeds aanwezig", vervolgde de oefenmeester, die ook zijn ploeg voorhoudt dat het kampioenschap nog een optie is.

"Dat doe ik door te benadrukken waar onze kwaliteiten liggen en het goed neer te zetten. En dan kunnen we heel goed voetbal spelen. We zijn met Twente ook de ploeg die de meeste kansen creëert. Dat hebben we vandaag ook weer laten zien", aldus Koeman. Feyenoord speelt aanstaande zondag de lastige uitwedstrijd bij FC Twente. Een week later neemt Feyenoord het in De Kuip op tegen Ajax.

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner