17.02.2014 09:36

Van Hanegem fileert Pellè en Nijhuis

Willem van Hanegem heeft zijn onvrede geuit over Feyenoord en scheidsrechter Bas Nijhuis. De Kromme deed dat in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad.

Van Hanegem zag 'zijn' Feyenoord zondag met 1-1 gelijkspelen bij NAC Breda en was teleurgesteld in Feyenoord. "Wat een bar slechte wedstrijd en wat een overspannen gedoe in de aanvalslinie van Feyenoord", zegt Van Hanegem. Met name aan spits Graziano Pellè heeft Van Hanegem zich geërgerd. "Pellè neemt veel te veel werk op zich. Hij is op de eerste plaats erg bezig met zijn jacht op goals. Als je zo hongerig bent, ga juist kansen missen. En wat hij niet moet doen is bij iedere hoekschop medespelers vastpakken, toespreken en op hun plaats zetten."

"Het lijkt erop of hij verzuipt in de grote rol die hij wil spelen. Graziano moet alleen maar die heel goeie en belangrijke spits zijn die hij voor Feyenoord is. Dat is al heel wat en het is meer dan genoeg", vervolgt de voormalig coach van Feyenoord, die niet meer gelooft in een kampioenschap. "Het geloof is behoorlijk gedaald." Scheidsrechter Bas Nijhuis kan ook op harde woorden rekenen van de bijna jarige Van Hanegem. "Deze Nijhuis is een ijdeltuit die zichzelf belangrijker vindt dan de wedstrijd, jammer is dat toch. Het verpest een van zichzelf al slecht duel, het gedrag en gefluit van die man."

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner