21.02.2014 11:03

Tadić: "Ik kon naar Ajax"

Dušan Tadić maakte anderhalf jaar geleden de overstap van FC Groningen naar FC Twente, waar hij binnen korte tijd uitgroeide tot sterkhouder. Ook dit seizoen is de technicus met elf doelpunten en evenveel assists zeer belangrijk voor de Tukkers. De carrière van Tadić had echter ook anders kunnen verlopen. “Ik kon ook naar Ajax, maar ik hou van rust.”

Tegenover Sp!ts verklaart de Serviër dat hij blij is dat hij voor de rust heeft gekozen. "In de vier jaar tijd dat ik nu in Nederland zit ben ik misschien zes keer wezen stappen. Ik ga wel vaak uit eten. In Hengelo en Borne zitten twee goede restaurants. Meer heb ik niet nodig."

Tadić had gehoopt op meer succes in Enschede, maar heeft geen spijt van zijn keuze voor FC Twente. "Ik sta achter mijn keuzes. Maar het is tot nu toe anders gelopen dan verwacht. Vorig seizoen stonden we halverwege bovenaan. Ik dacht dat we kampioen zouden worden. Of mijn tijd bij Twente mislukt is zonder titel? Zo wil ik niet denken. Iedere speler wil prijzen pakken en wij hebben de mogelijkheid om dat te doen."

 

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner