21.02.2014 22:33

Anderlecht onderuit bij Lokeren: 2-1

John van den Brom heeft vrijdag met Anderlecht weer een pijnlijke nederlaag moeten incasseren in de Belgische competitie. De landskampioen uit Brussel ging met 2-1 onderuit bij Lokeren. Het betekende voor 'Paars-Wit' al de achtste nederlaag dit seizoen in eigen land.

Lokeren kwam kort voor rust op voorsprong via Hamdi Harbaoui, Hans Vanaken maakten aan het begin van de tweede helft de tweede voor de thuisclub. Dankzij een eigen doelpunt van Denis Odoi kwam Anderlecht terug in de wedstrijd, maar de gelijkmaker bleef uit. De ploeg van Van den Brom, die onder druk staat vanwege de wisselende prestaties van Anderlecht, is de nummer 3 van de ranglijst met liefst 12 punten achterstand op koploper Standard Luik.

Bram Nuytinck zat de hele wedstrijd op de bank bij Anderlecht, Demy de Zeeuw ontbrak in de selectie vanwege de naweeën van een hersenschudding.