25.02.2014 10:23

Rosales lijkt Twente te verlaten

Roberto Rosales (l.) en Quincy Promes in de aanval voor FC Twente. (28-7-2013)
Roberto Rosales (l.) en Quincy Promes in de aanval voor FC Twente. (28-7-2013)

FC Twente is niet langer in gesprek met Roberto Rosales om zijn contract te verlengen. De onderhandelingen verlopen dusdanig stroef dat de Enschedeërs niet langer moeite nemen om contact op te nemen met de vertegenwoordigers van Rosales.

De clubleiding wil graag verder met Rosales en deed de rechtsback daarom eind vorig jaar een nieuwe meerjarige aanbieding, maar daar heeft de Venezolaan nog niet op gereageerd. "Zijn zaakwaarnemer heeft tot drie keer toe een afspraak met ons geannuleerd", legt voorzitter Joop Munsterman uit aan Voetbal International

"Wij stellen ons nu op het standpunt van: Laat maar. De aanbieding is gedaan en we willen best doorpraten, maar wíj bellen niet meer." FC Twente gaat deze week wél om de tafel met het management van Quincy Promes. De 22-jarige vleugelaanvaller kan een verbeterd contract tekenen tot medio 2017. Zijn huidige verbintenis, die loopt tot medio 2015, stamt uit de tijd dat Promes nog in Jong FC Twente speelde. Promes maakte dit seizoen indruk in Enschede en kwam tot dusver tot tien doelpunten in 22 wedstrijden voor FC Twente en afgelopen woensdag kreeg de aanvaller een uitnodiging voor de voorselectie van het Nederlands elftal.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner