26.02.2014 13:39

Zondebok Pellè: "Scheidsrechter komt ermee weg"

Graziano Pellè is goed weggekomen met zijn gedrag na afloop van FC Twente - Feyenoord. De Italiaan kreeg een voorwaardelijke schorsing en een geldboete. Toch is de spits ontevreden. "Alles richt zich nu op mij, maar de scheidsrechter die ons besteelt, komt overal mee weg."

Pellè vindt het jammer dat hij bestraft is voor het feit dat hij na afloop van de wedstrijd tussen FC Twente en Feyenoord (2-2) door het lint is gegaan, terwijl Serdar Gözübüyük geen straf heeft ontvangen. De aanvoerder van de Rotterdammers liet dat weten in Voetbal International.

"Alles richt zich nu op mij, maar de scheidsrechter die ons besteelt, komt overal mee weg", doelde Pellè onder andere op het moment waarop de arbiter geen penalty toekende aan Lex Immers en verzuimde om Nick Marsman met een rode kaart van het veld te sturen. Daarnaast gaf de leidsman Feyenoord geen strafschop toen Rasmus Bengtsson de bal met de hand beroerde, terwijl een week eerder hetzelfde bij Miquel Nelom gebeurde en de Rotterdammers destijds wel een strafschop tegen kregen.

De aanvaller denkt dat de beslissingen van Gözübüyük uiteindelijk in het nadeel van Feyenoord uit kunnen gaan pakken. "Je kunt mijn woede overdreven vinden, alleen: stel dat we aan het eind van het seizoen de voorronde van de Champions League missen op twee punten, wat gaat de KNVB dan doen?", zo besloot de Italiaan zijn relaas.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner